Bluetooth kuulokkeet
salille

Tässä artikkelissa autamme sinua löytämään parhaat mahdolliset bluetooth-kuulokkeet salille. Tiedämme kuinka tärkeä treenivaruste langattomat kuulokkeet ovat ja haluammekin, että löydät parhaan mahdollisen vaihtoehdon juuri sinun treeneihisi.

Tuotteet, joita suosittelemme

Plantronics BackBeat FIT 500

4.6/5

Plantronics BackBeat Fit 500 BT -on-ear -kuulokkeet tarjoavat rikkaan äänentoiston ilman liikkumista rajoittavia johtoja. Voit nauttia musiikin kuuntelusta jopa 18 tunnin ajan.

Osta nyt: 600, 41 - 617 €

Jaybird X4

3/5

Monikäyttöisten langattomien kuulokkeidemme viimeisin kehitysversio on suunniteltu yleisjuoksijoille ja ulkona urheileville – X4-kuulokkeet ovat yhtä monipuoliset kuin harrastuksesi ja ne sopivat kaikkeen käyttöön polkujuoksusta tai maastopyöräilystä kiipeilyyn tai puuterilumella laskemiseen.

Osta nyt: 89.90 - 175,42 €

Sennheiser CX Sport

2.8/5

Koe liikunnan ilo Sennheiser CX Sport Bluetooth -nappikuulokkeiden avulla. Höyhenenkevyellä, hien- ja roiskeenkestävällä rakenteella varustetut kuulokkeet päästävät sinut johtojen ikeestä Bluetooth 4.2 -yhteyden myötä, nauti siis Hi-Fi-laatuisesta musiikista ilman kompromisseja.

Osta nyt: 109,74 - 144,89 €

AfterShokz Aeropex

3.3/5

Venytä mahdottoman rajoja ja ota kaikki irti äänentoistosta. Kevyet ja sirot Aftershokz Aeropex luujohdekuulokkeet tuovat täysin uudella suunnittelullaan uskomattoman tarkan ja korkealaatuisen äänen entistä vähäisemmällä värinällä.

Osta nyt: 159 - 169,99 €

Kuulokkeet kuuluvat nykypäivänä salilla käymistä harrastavan henkilön perusvarustukseen. Vaikka usein kuntosaleilla soiva yleinen musiikki on valittu juuri salitreeniä ajatellen, voivat tasainen jumputus tai tylsän kuuloiset biisit käydä melko nopeasti hermoille – saati jos kyseessä on hitmix-tyylinen geneerinen saliradio. Ei siis mikään ihme, että treeniä boostaava kuuntelun kohde halutaan valita itse, oli sitten kyse musiikista, podcasteista tai äänikirjoista.

Mihin kiinnittää huomiota salikuulokkeita valittaessa?

Äänenlaatu – Bluetooth nappikuulokkeet vs -korvan yli kuulokkeet

Bluetooth nappikuulokkeet ovat urheilessa usein parempi vaihtoehto sekä mukavuuden, että koon kannalta. Nappikuulokkeet eivät kuitenkaan pärjää äänenlaadussa korvan yli tuleville kuulokkeille. Jos arvostat äänenlaatua mukavuuden yli, on korvan yli tulevat kuulokkeet sinulle parempi vaihtoehto saliharjoitteluun.

Äänenlaadussa kannattaa myös miettiä sitä, missä harjoittelet. Jos harjoittelu tapahtuu sisällä, äänekkäässä kuntosalissa, voi melua vähentävät tai kokonaan poistavat kuulokkeet olla sinulle paras vaihtoehto. Jos kuitenkin käytät kuulokkeita ulkona liikenteen keskellä juostessa, tulee sinun kuulla autojen torvet ja muut tärkeät varoääneet.

Miten hyvin kuulokkeet istuvat juuri sinulle

Äänenlaadulla ei ole mitään merkitystä, jos kuulokkeet eivät istu sinulle. Etenkin halvoissa malleissa säätövara on hyvin minimaalinen. Kalleimmissa kuulokkeissa on useimmiten mahdollisuus säätää kuulokkeet juuri sinulle sopivaksi. Mikään ei ole rasittavampaa kesken lenkkeilyn, kuin jatkuvasti asettaa kuulokkeet takaisin korvaan.

Huomioi myös, jos käytät silmälaseja kuin harjoittelet. Etenkään kaikki korvan yli tulevat kuulokkeet eivät istu hyvin, jos käytät silmälaseja kuin harjoittelet.

Miten pitkään akku kestää ladattuna

Langattomien kuulokkeiden miinus langallisiin verrattuna on se, että ne tulee ladata. Jos harjoittelet useita tunteja, pitää akun kestää harjoittelun ajan. Samoin jos käytät kuulokkeita pitkin päivää, tulee akun kestää useita tunteja. Et halua, että akku loppuu jo ennen salille menemistä.

Akunkesto kannattaa siis tarkistaa ennen ostopäätöksen tekemistä. Huomioi myös miten helppo kuulokkeeet on ladata. USB porttia käyttävät piuhat ovat varmasti tänä päivänä se kätevin vaihtoehto.

Kuulokkeiden hien- ja vedenkestävyys

Otatpa alkulämmön salilla juoksumatolla tai kuntopyörässä, todennäköisesti päädyt hikoilemaan jo heti kättelyssä ennen varsinaisen saliharjoittelun aloittamista. Siksi on tärkeää, että bluetooth kuulokkeet salille on valittu huomioiden tämä asia. Hienkestävyys on minimivaatimus. Mikäli kuulokkeet ovat kokonaan vedenkestävät, voi niitä käyttää esimerkiksi uidessa.