Langattomat kuulokkeet

Parhaat langattomat kuulokkeet 2018

Olemme koonneet arviot markkinoiden testimenestyjistä, joiden kohdalla langattomien kuulokkeiden hankkija ei tule katumaan ostopäätöstään. Seuraavat bluetooth-toimiset kuulokkeet eivät luonnollisesti sijoitu hintahaitarin alapäähän, vaan kyllä tässäkin tapauksessa laadusta saa maksaa. Niille jotka painottavat loistavaa äänenlaatua hyvällä akunkestolla, tässä ovat parhaat langattomat kuulokkeet vuodelle 2018.

Bose QuietComfort 35 II

Bose QuietComfort 35 II

https://www.bose.fi/fi_fi/products/headphones/over_ear_headphones/quietcomfort-35-wireless-ii.html#v=qc35_ii_black

Premiumtason kuulokkeet laatutietoiselle ostajalle. Monien mielestä parhaat langattomat kuulokkeet tällä hetkellä. Bosen QuietComfort 35 II tarjoaa huipputason äänen sekä korkeilla taajuuksilla, keskialueella että matalilla taajuuksilla. Akku kestää jopa 22 tuntia, mikä on hyvä lukema langattomille kuulokkeille.

Vastamelukuulokkeiden tekniikassa Bose on ollut suunnannäyttäjä jo hyvän aikaa. QuietComfort 35 II:ssä ominaisuus hipoo täydellisyyttä. Mikäli käytät näitä kuulokkeita puheluiden puhumiseen, kuulokkeet kykenevät vaimentamaan taustaääniä kuten tuulen huminan tai puheensorinan siten, että puhelukumppanisi kuulee sinut selvemmin.

Kuulokkeet ovat erittäin miellyttäväntuntuiset päässä ja yllättävän kevyet. Näiden over-ear-kuulokkeiden saatavilla olevat värivaihtoehdot ovat musta tai hopeanharmaa. Lisäominaisuutena Google Assistant –palvelu. Hinta noin 429 €.

Lue tarkemmat arvostelut:

http://www.trustedreviews.com/reviews/bose-quietcomfort-35-ii

https://www.whathifi.com/bose/quietcomfort-35/review

https://www.cnet.com/products/bose-quietcomfort-35/

http://uk.pcmag.com/bose-quietcomfort-35-ii/91317/review/bose-quietcomfort-35-ii

Sennheiser Momentum Wireless 2.0

Sennheiser Momentum Around-Ear Wireless

https://fi-fi.sennheiser.com/momentum-wireless?v4r

Sennheiser osaa kuulokkeiden valmistamisen. Suunnittelultaan, tuntumaltaan ja tyylikkyydeltään nämä over-ear-kuulokkeet ovat ylivertaiset. Laatutietoinen ostaja saa Momentum-kuulokkeissa aptX Bluetoothilla toimivat vastamelukuulokkeet, joiden äänentoisto-ominaisuudet eivät kalpene minkään kilpailijansa rinnalla. Vastameluominaisuudet eivät ole aivan Bosen tasoa, mutta bassossa on jopa enemmän tunnetta. Se lyö juuri sellaisella tasapainolla, että se ei peitä muita äänitaajuuksia alleen, mutta tarjoaa upean pohjavireen mille tahansa musiikkigenrelle. Korkeilla taajuuksilla nämä kuulokkeet loistavat vähintään yhtälailla. Valmistaja lupaa 22 tunnin akunkeston aktiiviselle käytölle. Hinta noin 332 €.

Lue tarkemmat arvostelut:

https://www.whathifi.com/sennheiser/momentum-20-wireless/review

https://www.soundguys.com/sennheiser-momentum-wireless-review-3949/

https://soundreview.org/audio/sennheiser-momentum-2-0-wireless-review/

http://www.trustedreviews.com/reviews/sennheiser-momentum-2-0

Plantronics BackBeat FIT

Plantronics BackBeat FIT

https://www.plantronics.com/fi/product/backbeat-fit

In-ear kuulokkeiden aatelistoa. Lähes täydelliset urheiluun tai muuten aktiiviseen elämään. 6 tunnin akunkesto musiikinkuunteluun riittänee useimmille, sillä kukapa paljoa kuutta tuntia kauemmin salilla jaksaa viihtyäkään. Kontrollit ovat helppokäyttöiset ja näissä kuulokkeissa ei pitäisi olla istuvuusongelmia: korvien yli kiertyvät tukisilmukat pitävät kuulokkeet tiukasti paikallaan. Korvanappeja yhdistävä sanka kulkee pään takaa. Hämmästyttävintä näissä nappikuulokkeissa on äänentoisto: kaunis ja täyteläinen ääni on saavutettavissa kaikilla taajuuksilla ja vaikka volyymillä ja bassolla ei tärykalvojaan saakaan rikottua, on äänenlaatu erittäin hyvä verrattuna mihin tahansa nappikuulokkeeseen. Hinta noin 129 €.

Lue tarkemmat arvostelut:

https://www.cnet.com/products/plantronics-backbeat-fit/

https://www.wired.com/2017/11/review-plantronics-backbeat-fit-305/

http://www.techradar.com/reviews/audio-visual/backbeat-fit-1270389/review

Sennheiser PXC 550

Sennheiser PXC 550

https://fi-fi.sennheiser.com/pxc-550-wireless?v4r

Yksityiskohtainen ääni kaikilla taajuuksilla, miellyttävät käyttää. Kevyet ja huippulaadukkaat over-ear-kuulokkeet, jotka soveltuvat loistavasti musiikin kuunteluun ja puheluihin. Jopa 30 tunnin käyttöaika vastamelun ollessa kytkettynä. Vastamelutekniikaltaan ja bassoltaan vetävät lähes vertoja Bosen QC35:lle. Musiikin voi asettaa pauselle kun ottaa kuulokkeet pois päästä ja kuulokkeet voi sammuttaa kääntämällä korvakuppeja 90 astetta, mitkä ovat vain eräitä PXC 550:n hi-tech-ominaisuuksia. Keskiäänialueella saattaa esiintyä hieman enemmän vuotoa kuin Sennheiserin Momentum 2.0:ssa, minkä kuulee erityisesti akustista musiikkia kuunnellessa. Toisaalta nämä kuulokkeet ovat testivoittajaserkkuaan hieman edullisemmat, vaikka premiumkategoriaan sijoittuvatkin. Hinta noin 299 €.

Lue tarkemmat arvostelut:

https://www.whathifi.com/sennheiser/pxc-550-wireless/review

https://tekniikanmaailma.fi/tm-pikakoe-mukautuva-matkakuuloke-sennheiser-pxc-550-wireless/

http://www.trustedreviews.com/reviews/sennheiser-pxc-550

https://www.cnet.com/products/sennheiser-pxc-550-wireless/

Sony WH-1000XM2

Sony WH-1000XM2

https://www.sony.fi/electronics/pantakuulokkeet/wh-1000xm2

Erittäin tehokas ja mukautuva vastamelutekniikka, aptX HD tuki, loistelias ääni. Tässä on lähes kaikki, mitä kuulokkeilta voi toivoa. Näillä pelkistetyn kauniilla over-ear-kuulokkeilla bassot, keskitaajuudet ja diskantit kuuluvat ytimekkäinä, kirkkaina ja tarkkoina. Vastameluominaisuuksiltaan lähes Bosen tasoa ja erityispiirteenä paineantureilla tehostettu meluntorjunta, jonka saa mukautumaan sen perusteella, oletko liikkeessä, levossa, kadulla tai vaikka lentokoneessa. Langaton toiminta-aika yltää jopa 30 tuntiin. Hinta noin 399 €.

Lue tarkemmat arvostelut:

https://www.whathifi.com/sony/wh-1000xm2/review

http://www.trustedreviews.com/reviews/sony-wh-1000xm2

Bowers & Wilkins PX

Bowers & Wilkins PX

http://www.bowers-wilkins.com/Headphones/Wireless-Headphones/Wireless-Headphones/px-headphones.html

Loistavat over-ear-kuulokkeet, jotka erottuvat muista juuri tärkeimmässä: äänenlaadussa. PX-kuulokkeet ajoittavat siirtymät matalilta taajuuksilta korkeille täydellisellä dynamiikalla, instrumentit erottuvat selkeinä ja äänialan tarkkuutta ei voi kuin jäädä ihmettelemään. AptX HD Bluetooth ja varsin hyvä vastamelutekniikka yhdistettynä tyylikkääseen ulkonäköön ja 22 tunnin käyttöaika tekevät näistä kuulokkeista erinomaiset muusikin kuunteluun tai tv:n katseluun. Hinta noin 399 €.

Lue tarkemmat arvostelut:

http://www.trustedreviews.com/reviews/bowers-wilkins-px

https://www.whathifi.com/bw/px/review