Samsung galaxy buds

Samsung Galaxy buds kuulokkeet ovat täysin langattomat in-ear-kuulokkeet, jotka pelittävät saumattomasti yhteen Galaxy-laitteesi kanssa. Kuulokkeet on julkaistu alun perin Samsung Galaxy S10 ja S10+ -puhelinmallien kanssa samanaikaisesti.

Ne ovat todella ergonomiset ja istuvat hyvin peittäen koko korvakäytävän. Kuulokkeiden muotoilu on tyylikäs ja pelkistetty. Samsung Galaxy buds -kuulokkeet ovat saatavilla myös useampana eri värinä.

Nämä kuulokkeet ovat myös markkinoiden kalliimpia malleja hieman ystävällisemmät lompakollesi.

Kenen kannattaa ostaa Samsung Galaxy buds?

Nämä kuulokkeet ovat ehdoton ykkösvalinta kaikille Galaxy-laitteiden käyttäjille. Yhteys kuulokkeiden ja Galaxy-laitteen välillä muodostuu salamannopeasti.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö näitä kuulokkeita voisi ostaa myös muiden laitteiden käyttäjät. Samsung Galaxy buds kuulokkeet toimivat nimittäin yhteen kaikkien Android-laitteiden kanssa ja myös Applen iPhonen kanssa.

Miten Samsung Galaxy buds -kuulokkeet toimivat?

Galaxy buds -kuulokkeiden mukana tulee kolmessa eri koossa olevat silikoniset korvatulpat, latauskotelo ja latauspiuha. Kuulokkeet yhdistetään laitteisiin, kuten älypuhelimeen, bluetooth-yhteyden avulla. Kuulokkeet käyttävät Bluetooth 5.0 -yhteyttä.

Laiteparin muodostaminen on helpointa Samsung-puhelimella: tuo kuulokkeet kotelossa puhelimen lähelle ja avaa kotelo. Tämän jälkeen puhelimesi ilmoittaa uuden laitteen havaitsemisesta ja voit yhdistää kuulokkeet.

Muissa Android-laitteissa yhteys muodostetaan bluetooth-asetusten kautta, jossa sinun tulisi nähdä Samasun Galaxy buds yhtenä vaihtoehtona. Mikäli kuulokkeet eivät löydy listasta, voit painaa Lisää bluetooth-laite -nappia. Voit yhdistää kuulokkeet myös iPhoneen tai Windows-tietokoneeseen tällä samalla tavalla.

Muista pitää latauskotelon kansi auki yhteyden löytämiseksi. Musiikin ohjaus onnistuu helposti kuulokkeilla, sillä painamalla kuulokkeiden kiiltävää ulkopintaa voit muun muassa keskeyttää musiikin, vaihtaa kappaletta, vastata puheluun. Pystyt kustomoimaan painalluksen vaikutusta jossain määrin Samsung Galaxy Wearable -sovelluksessa.

Miltä Samsung Galaxy buds -kuulokkeet kuulostavat?

Kuulokkeissa on AKG:n äänentoistoasiantuntijoiden kalibroima High Resolutions Live -äänentoisto. Tämä korkearesoluutioinen ääni on todella kirkas, ja etenkin bassoa painotettu.

Bassoäänet kuuluvatkin melkein kaksi kertaa vahvemmin kuin keskitaajuuden äänet. Kuulokkeet sopivat siksi täydellisesti esimerkiksi rap- ja pop-musiikin kuunteluun. Suosittelemme Galaxy Wearable -sovelluksen lataamista.

Sovelluksen avulla voit säädellä kuulokkeiden äänenlaatua ja säätää eri asetukset vasemmalle ja eri asetukset oikealle kuulokkeelle. Sovelluksessa on myös äänentaajuuskorjain ja voit säätää esimerkiksi bassoa oman makusi mukaan.

Huomaa, että kuulokkeissa ei ole vastameluominaisuutta. Ne istuvat kuitenkin niin hyvin, että ne suodattavat tehokkaasti ympäristön ääniä Kuulokkeissa on myös helppo kytkeä päälle kuuntelutila, jolla kuulet musiikin läpi ympäristön äänet.

Sitten sinun ei tarvitse ottaa kuulokkeita pois korvistasi keskustelun tai julkisen liikenteen kuuntelun ajaksi. Käyttäjien kokemuksen mukaan tämä toiminto tosin toimii vain siten, että musiikin voimakkuus laskee ilman, että ympäristön ääniä mitenkään korostettaisiin.

Millainen Samsung Galaxy Buds -kuulokkeiden mikrofoni on?

Kuulokkeissa on adaptiivinen kaksoismikrofoni. Mikrofoni suodattaa taustahälyä ja kohinaa ympäriltäsi. Kuulokkeiden mikrofoni optimoi suodatuksen puhelun aikana. Tämän ansiosta puhelusi ovat selkeitä, ja kuulut muille hyvin. Tämä ominaisuus toimii erinomaisesti, etenkin, jos sinulla on tapana puhua työpuheluita liikenteessä tai ruuhkaisella kadulla.

Kuinka hyvä Samsung Galaxy buds -kuulokkeiden akku on?

Kuulokkeiden akku on parempi kuin aiemmat vastaavat mallit. Kuulokkeiden akku kestää jopa 6 tuntia kuuntelua yhdellä latauksella. Kuulokkeiden yksi parhaita ominaisuuksia on se, että voit ladata niitä myös langattomasti yhteensopivan Galaxy-laitteen langattoman virran jaon avulla.

Kuulokkeiden mukana tuleva latauskotelo lataa kuulokkeet yhden kerran uudestaan täyteen. Tämä latauskotelon rajallinen akunlatauskapasiteetti on siten hieman kilpailijoiden vastaavia heikompi.

Ovatko Samsung Galaxy buds -kuulokkeet vedenkestävät?

Kuulokkeet eivät valitettavasti kestä vettä eikä niitä voi käyttää veden alla. Kuulokkeet tulisi puhdistaa välittömästi, mikäli niihin menee hikeä tai sadetta. Monet käyttäjät käyttävät näitä kuulokkeita arkiliikuntaan, johon niiden pitäisi soveltua. Suosittelemme kuitenkin valitsemaan hikiliikuntaa varten toiset kuulokkeet.

Ovatko Samsung Galaxy buds -kuulokkeet hintansa arvoiset?

Kuulokkeiden hyvät ominaisuudet, kuten riittävä akunkesto ja hyvä äänenlaatu, tekevät kuulokkeista hintansa arvoisen ostoksen! Lisäksi kuulokkeet tuntuvat mukavalta korvissa koko päivän ja istuvat pienuutensa ansiosta hyvin myös silmälasien sankojen kanssa. Jos olet Android-laitteen tai Samsung Galaxyn käyttäjä, suosittelemme näitä kuulokkeita.

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter

Saatat pitää myös näistä: