Sony WF-1000XM3 arvostelu

Sony WF-1000XM3 true wireless earbuds ovat täysin langattomat nappikuulokkeet, jotka ovat pärjänneet eri testeissä hyvin. Näiden täysin langattomien nappikuulokkeiden yksi parhaimmista ominaisuuksista on todella tehokas melunvaimennus. Nämä kuulokkeet eivät ole halvimmasta päästä, mutta ne ovat hintansa arvoiset. Sony WF-1000XM3 hinta vaihtelee 179 euron ja 250 euron välillä.

Kenen kannattaa ostaa Sony WF-1000XM3?

Nämä Sony-kuulokkeet ovat erinomainen valinta Android-laitteiden käyttäjille. Lisäksi ne ovat yhdet parhaat markkinoilla oleva vaihtoehto käyttäjälle, joka haluaa täysin langattomat nappikuulokkeet melunvaimennusominaisuudella varustettuna.

Suosittelemme kuulokkeita myös käyttäjille, jotka haluavat tehokasta akunkestoa vastamelutoiminnon ollessa päällä: kuulokkeiden virta riittää 6 tunnin kuunteluun, ja latauskotelon kanssa 24 tunnin kuunteluun. Lisäksi 10 minuutin pikalatauksella saat jopa 90 minuuttia lisää kuunteluaikaa.

Emme suosittele kuitenkaan näitä kuulokkeita, mikäli etsit kuulokkeita aktiiviurheiluun. Kuulokkeet onkin tarkoitettu enemmän arjessa ja työelämässä käytettäväksi, jossa ne toimivat erinomaisesti.

Miten Sony WF-1000XM3 -kuulokkeet toimivat?

Kuulokkeiden yhdistäminen on helppoa. Avaamalla kuulokekotelon ja ottamalla kuulokkeet pois sieltä, menee kuulokkeiden bluetooth-tila päälle.

Tämän jälkeen voit yhdistää kuulokkeet etsimällä tietokoneesi, tablettisi tai älypuhelimesi bluetooth-asetuksista Sony WF-1000XM3 -laitteen. Valitse laitteesta yhdistä, ja kuulokkeiden pitäisi kertoa korviisi tämän jälkeen ääni, joka vahvistaa laiteparin muodostuneen.

Android-puhelimen käyttäjät voivat myös käyttää puhelimen omaa yhdistämistoimintoa tuomalla kuulokkeet lähelle puhelinta. Kuulokkeisiin voi yhdistää 8 eri laitetta, ja toistettavaa laitetta voi vaihtaa aina laitteen omista bluetooth-asetuksista.

Kuulokkeiden ohjaaminen kuunnellessa on helppoa kuulokkeiden kosketuspintoja kevyesti hipaisemalla. Pelkästään asettamalla sormesi kuulokkeet päälle, laskee äänenvoimakkuus heti ja kuulet ympäristön äänen, mikä mahdollistaa esimerkiksi keskustelun ottamatta kuulokkeita korvistasi. Hipaisuohjauksella voit käynnistää tai pysäyttää musiikin, vaihtaa kappaletta tai vastata puheluun.

Ohjaus toimii helposti ja se on yksinkertaista oppia. Kuulokkeet toimivat myös ääniohjauksella Google Assistantin, Amazonin Alexan tai iPhonen Sirin kautta oman puhelimesi mukaan.

Miltä Sony WF-1000XM3 -kuulokkeet kuulostavat?

Kuulokkeissa on 6 mm:n pieni kaiutinelementti. Pienuudestaan huolimatta se on voimakas ja tuottaa kirkkaan ja laa-alaisen äänen. Kuulokkeiden basso on hyvä, mutta se ei jumputa. Äänentoisto kokonaisuudessaan on tasapainoinen ja elävä. Soundissa ei ole ärsyttäviä äänen värittymiä.

Muista, että kuulokkeiden diskanttia ja muita äänialueita voi säätää omaan makuun sopivaksi sovelluskaupasta ladattavalla Sony Headphones -sovelluksella. Sovelluksessa on myös älykäs taustaäänten hallintaominaisuus.

Tämä ominaisuus tunnistaa, missä kuuntelet ja säätää ääniasetukset sen mukaan. Ääni on tällöin optimoitu sen mukaan, oletko matkustamassa ruuhka-aikaan julkisissa vai kävelemässä hiljaisessa metsässä.

Kuulokkeiden langaton yhteys on erinomainen, ja esimerkiksi elokuvia katsellessa kuulokkeista kuuluva ääni synkronoituu oikea-aikaisesti näytöllä olevan kuvan kanssa.

Kuinka hyvä Sony WF-1000XM3 -kuulokkeiden melunvaimennusominaisuus on?

Kuulokkeiden äänentoiston paras ominaisuus on ehdottomasti melunvaimennus. Vastamelu on tehokas, eikä kadulla kuunnellessa tarvitse säätää ääntä kovemmalle.

Kuulokkeissa on erittäin edistynyttä teknologiaa oleva hälynpoistoteknologia. Tämän kaltaista melunvaimennusta on todella harvassa täysin langattomissa kuulokkeissa. Se poistaa kahdella kohinatunnistimella todella tehokkaasti lentokoneen ja junan meteliä tai toimiston hälyä.

Kuulokkeiden mukana tulee kolmet eri kokoa olevat comfort-korvatyynyt ja neljät silikonikumiset korvatyynyt. Omaan korvaan oikeankokoisina istuvat korvatyynyt vähentävät itsessään myös taustahälyä, jolloin melunvaimennus toimii vielä paremmin. Korvatyynyjen ansiosta kuulokkeet istuvat korviisi täydellisesti ja äänenlaatu on optimoitu.

Sony WF-1000XM3 -kuulokkeet poistavat matalataajuiset hälyäänet tehokkaammin kuin esimerkiksi Applen AirPods -kuulokkeet. Yleisesti ottaen voidaan todeta, että kuulokkeiden vastameluominaisuus on yksi tehokkain markkinoilla olevista täysin langattomista nappikuulokkeista.

Ovatko Sony WF-1000XM3 -kuulokkeet vedenkestävät?

Kuulokkeiden huono puoli on se, että ne eivät ole veden- tai roiskeenkestävät. Niitä ei myöskään mainosteta hienkestävinä, vaan ne on suunniteltu enemmänkin arki- ja työkäyttöön.

Suosittelemme siis käyttämään näitä kuulokkeita urheillessa omalla vastuulla, tai valitsemaan aktiiviurheilua varten jotkin toiset kuulokkeet.

Ovatko Sony WF-1000XM3 -kuulokkeet sen arvoiset?

Koska Sony WF-1000XM3 hinta ei ole halvimmasta päästä, voi sinulla nousta kysymys: ovatko nämä kuulokkeet hintansa arvoiset?

Vastaus kysymykseen on lyhyt: jos testivoittoja on uskominen, niin kyllä! Sony WF-1000XM3 -kuulokkeet ovat tämänhetkisten markkinoiden parhaan kuuloiset täysin langattomat nappikuulokkeet vastameluominaisuudella varustettuna.

Sony WF-1000XM3 -kuulokkeet ovat erinomainen esimerkki siitä, miksi kalliimmat kuulokkeet ovat hintalappunsa arvoiset!

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter

Saatat pitää myös näistä: