Suomen parhaat mobiiliteknologian startupit

Startupit ovat pieniä ja kasvavia yrityksiä, jotka yrittävät kaivertaa perintöään megayritysten täyttämälle alueelle. Suomessa nämä startupit tekevät upeaa työtä parantaakseen hyvinvointia ja elämisen arvoa. Yli tuhat mobiiliteknologista startup-yritystä on versomassa tapaan, jolla pelejä kehitetään NetBet illä. Tässä artikkelissa tarkastelemme joitakin Suomen parhaita mobiiliteknologisia startup-yrityksiä.

Seppo

Seppo on verkkopalvelu. Käyttämällä staattista kuvaa pelitauluna tai GPS-karttana opettaja luo pelin ja harjoituksia. Oppilaat osallistuvat peliin mobiililaitteillaan. Kahden tai neljän pelaajan joukkueet käyttävät yleensä kukin yhtä laitetta pelin pelaamiseen. Sen lisäksi, että opettaja voi seurata peliä, hän voi olla vuorovaikutuksessa oppilaiden kanssa chat-toiminnon kautta ja antaa heille pisteitä. Opettajat voivat yhdessä luoda ja valvoa pelejä, ja he voivat ottaa muita opettajia mukaan ohjaajiksi näihin peleihin.

Mendolor

Mendolor tarjoaa kivunhallintajärjestelmiä sairaaloille ja muille terveydenhuollon toimijoille leikkauksen jälkeisen kivun hallintaan. Kivunhallintajärjestelmään kuuluu opetusohjelma, kivunmittausprosessi ja tietojen kerääminen. Sen perustana on koneoppiminen, joka yhdistää objektiiviset biometriset tiedot ja subjektiivisen kivun ennustamaan, miten tietynlainen kipu ilmenisi leikkauksen jälkeen.

Cuppla Technology

Cuppla on huippuluokan käyttäjäystävällinen, pilvipohjainen mobiililaitteiden ja digitaalisen sisällön hallintajärjestelmä, joka on suunniteltu opettajien ja opiskelijoiden päivittäiseen käyttöön. Cuppla helpottaa mobiililaitteiden ja tablettien saumatonta integroimista opetus- ja oppimisprosessiin yhdistämällä oppimisen hallintajärjestelmät ja laitteiden hallinnan. Cuppla säästää aikaa antamalla kouluille ja kunnille mahdollisuuden hallita mobiililaitteita ja -sovelluksia keskitetysti yhdestä paikasta. Opettajat voivat kerätä kaiken digitaalisen sisällön, kuten linkit, videot jne.

Cumucore

Cumucore auttaa matkaviestinoperaattoreita integroimaan kevyen virtuaalisen 4G-ytimen ohjelmistomääriteltyyn backhaul-verkkoon. Ydin maksaa kuukausimaksun, joka määräytyy todellisen kulutuksen mukaan, ja se voidaan ottaa käyttöön viidessä minuutissa. Se on edullisempi, ketterämpi ja mukautuvampi kuin nykyiset vaihtoehdot. Operaattorit voivat tarjota uusia IoT-palveluja ja parempaa, nopeampaa sisällönjakelua Cumucoren backhaul-verkon ansiosta.

Yonoton

Yonoton on joustava software-as-a-service -alusta, joka ohjaa verkkotilauksia ja maksumenettelyjä. Kansainväliset ravintola- ja hotelliyritykset, teemapuistot ja suurtapahtumat kuuluvat Yonotonin asiakaskuntaan. Sen asiakkaisiin kuuluu yrityksiä kuten Compass Group, NoHo Partners ja Sodexo.

Mfore

Helpon potilaskommunikoinnin helpottamiseksi mFore tarjoaa skaalautuvia, käyttäjäystävällisiä ja vuorovaikutteisia mobiiliviestipalveluja, jotka liitetään terveydenhuollon tarjoajien järjestelmiin. Potilastulosten ja terveydenhuoltomenojen parantaminen edellyttää vain parempaa viestintää.

Ennen on kaksisuuntainen ratkaisu, joka voi lisätä hoitoon sitoutumista, antaa hoitajille palautetta potilaidensa voinnista, varoittaa hoitajia mahdollisesti haitallisista olosuhteista ja helpottaa hoitajien potilasryhmien hallintaa.

Edufun

Innovatiivinen startup-yritys Edufun sijaitsee Helsingissä. Se pyrkii lisäämään oppimiseen inspiraatiota ja iloa. Koska mielestämme oppimisen pitäisi olla nautinnollista, alustan nimi on Edufun! Yhteenvetona tässä muutamia Suomen orastavia mobiiliteknologiayrityksiä.

Viimeisimmät artikkelit