Parhaat iPhone kuulokkeet 2023

iPhone kuulokkeet

Meidän suosituimmat tuotteemme

Kuinka valita parhaat iPhone kuulokkeet?

Markkinoilla on todella paljon erilaisia iPhonelle sopivia kuulokkeita, vähemmästäkin menee pää pyörälle kun pitäisi valita itselle sopivat. 

Oikeastaan sinun pitää vain miettiä tarkkaan ja vastata kysymykseen, milloin ja miten aiot niitä käyttää. Jos käyt paljon juoksemassa tai kuntosalilla, niin silloin langattomat ja hyvin istuvat kuulokkeet ovat luultavasti paras valinta, sillä ne ovat pienet ja kevyet. 

Jos taas olet paljon työmatkoilla, koko korvat peittävät ja miellyttävät over-ear-kuulokkeet melunvaimennuksella varustettuna tulevat tällöin kysymykseen. Kun taas jos kuljet bussilla kodin ja työpaikan välillä, kuuntelet podcasteja kotitöitä tehdessäsi ja käyt kuntosalilla silloin tällöin, kannattaa valita all-around-kuulokkeet, jotka ovat hyviä vähän joka paikassa ja tilanteessa. 

Kuulokkeiden hintakin voi vaihdella muutamista kympeistä useisiin satoihin. Kalliimmissa malleissa on yleensä paremmat komponentit ja mahtavampi äänentoisto kuin halvemmissa malleissa, mutta toki poikkeuksiakin on. Hintaan vaikuttaa myös käytetyt valmistusmateriaalit ja erilaiset kuulokkeiden toiminnot.

Näitä iPhone kuulokkeita me suosittelemme

Langattomilla JBL LIVE FREE NC+ -in-ear-kuulokkeilla voit nauttia huikeasta äänenlaadusta meluisissakin paikoissa. Kompaktin näppäränkokoiset kuulokkeet pitävät sisällään kyvyn toistaa voimakasta musiikkia ja poistaa taustamelua juuri sen verran kuin haluat. Dual Connect with Sync -teknologialla laitteen paritus onnistuu välittömästi avattuasi kotelon.

JBL LIVE FREE NC+ -kuulokkeet päästävät kuitenkin sen verran taustaääniä läpi, että varmasti kuulet esimerkiksi liikenteen äänet tai aseman kuulutukset. TalkThru-teknologia laskee musiikin äänenvoimakkuuden matalaksi siksi aikaa, että voit puhua ystäviesi kanssa ja silti kuunnella musiikkia samaan aikaan. 

Kaikki tarvittavat ohjaustoiminnot löytyvät suoraan kuulokenapeista – hallitse puheluita ja äänentoistoa kosketuksella tai aktivoi Google-ääniohjaus tai Amazon Alexa nappia painamalla. Näillä JBL nappikuulokkeilla on IPX7-hien- ja -vedenkestävyys, jonka ansiosta voit käyttää niitä esimerkiksi urheillessa tai sateisellakin kelillä.

Sorry, no prices available at this time.

Apple AirPods -kuulokkeet vain paranevat malli mallilta. Näihin täysin langattomiin Apple AirPods Pro -kuulokkeisiin on lisätty Force-anturi hallintaa helpottamaan eli voit vastaanottaa ja lopettaa puhelut, hallita musiikintoistoa ja vaihdella AVC- ja Transparency-tilojen välillä. 

Mukautettavat kuulokkeet ovat myös todella miellyttävät käytössä. Mikä huikeinta ja tarpeellisinta, näissä kuulokkeissa on Active Noise Cancellation -melunvaimennus ja huikea äänentoisto, ja nämä ominaisuuden sinkauttavat Applen kuulokkeet luokkansa kärkeen. Kun kerran näitä kuulokkeita käytät, et enää halua niistä luopua. 

Apple AirPods Pro -kuulokkeet tarjoavat huipputason äänenlaadun ilman ärsyttäviä ja heiluvia johtoja, joten sinä voit vain keskittyä nauttimaan mahtavasta musiikista ja vapaudesta. Kuulokkeet toimivat Siri-ääniavustajan kanssa, joten äänikomentoja voidaan käyttää toiston hallintaan, äänenvoimakkuuden säätöön tai vaikka päivän sään tarkistamiseen. 

Nämä iPhone langattomat kuulokkeet sopivat erinomaisesti urheilijoille, sillä ne ovat hien- ja vedenkestävät. 

Lisäksi ne tarjoavat jopa 4,5 tunnin akkukeston täydellä latauksella ja adaptiivinen taajuuskorjaus säätää musiikin automaattisesti korvasi muodon mukaiseksi. Aktiivisen taustamelun vaimennuksen ansiosta saat mahtavan äänielämyksen. 

Katso Apple Airpods Pro arvostelu täältä.

JBL Tour -sarjan kuulokkeet sopivat kaikille, jotka haluavat kuulokkeiltaan edistyksellistä teknologiaa, älykkäitä toimintoja ja lisäksi kaupan päälle tyylikkään designin. 

Mukautuva meluntorjunta vaimentaa ympäristön metelin ja päästää myös tarvittaessa taustaäänet läpi, tämä on kätevä toiminto esimerkiksi liikenteessä. Kun kuulokkeiden kotelo aukaistaan, kun kuulokelaatikko avataan. 

Kolmen mikrofonin järjestelmä mahdollistaa erinomaisen puhelulaadun selkiyttäen puheäänen ja vaimentaen ympäristön häiriöäänet. 

Täysin langattomat JBL Tour Pro+ -in-ear-kuulokkeet tarjoavat mahtavan äänentoiston ja helpon hallittavuuden ilman rajoittavia ja tiellä heiluvia kaapeleita. Voit näppärästi mukauttaa melunvaimennuksen tehon haluamallesi tasolle JBL Headphones -mobiilisovelluksen avulla.

Kuulokkeiden tuottama ääni on selkeää ja dynaamista myös korkeilla äänenvoimakkuuksilla ja tehoilla. Kuulokkeissa riittää virtaa yhdellä latauksella jopa kuudeksi tunniksi, tai kahdeksaksi tunniksi ilman adaptiivista melunvaimennusta. 

Sorry, no prices available at this time.

Langattomien JBL Tune 750BTNC -around-ear-kuulokkeiden ansiosta musiikkia voi kuunnella missä ikinä oletkaan. Around-ear-muotoilun ansiosta ne ovat miellyttävän mukavat käytössä vaikka vähän pidempäänkin. 

JBL Pure Bass -bassoääni tarjoaa loistavat bassot ja Active Noise Cancelling (ANC) estää taustamelun muodostumisen häiritseväksi, joten musiikkinautintosi on taattu. 

Nämä vastamelukuulokkeet ovat kevyet ja ne saa taitettua kokoon, eli ne ovat varsin soveliaat vaikkapa reissuun. Vaikka virta pääsisikin loppumaan, voit kytkeä irrotettavan kaapelin kuulokkeisiin ja jatkaa musiikin parissa viettämääsi aikaa. 

Voit nauttia langattomien kuulokkeiden tarjoamasta vapaudesta ilman äänenlaadun heikkenemistä yhdistämällä ne kaikkiin Bluetooth-yhteensopiviin laitteisiin. 

Kuulokkeisiin integroitu toiminnan ohjaus sekä mikrofoni mahdollistavat puhelujen vastaanottamisen sekä sen jälkeen musiikinkuuntelun jatkamisen ottamatta kuulokkeita pois päästä. Voit säätää ohjaimella myös äänenvoimakkuutta ja kappaletoistoa taikka aktivoida ääniavustajan (Google, Amazon, Apple). 


Näillä kuulokkeilla kuuntelet musiikkia vaikka koko päivän, vaikka ANC-toiminto olisikin käytössä, sillä akku tarjoaa 15 tuntia langatonta kuunteluaikaa ANC-toiminnon kanssa.

Sorry, no prices available at this time.

Todella mukavat Sony WH-H910N-kuulokkeet tarjoavat miellyttävän kuuntelun koko päivän ajaksi, varistettuna korkealaatuisella äänellä ja digitaalisella melunvaimennuksella. Kuulokkeet tarjoavat laadukkaan langattoman äänen, Bluetooth 5.0 -yhteyden ja LDAC-lähetyksen ansiosta

Korkean resoluution äänentoiston myötä nautit studiolaatuisesta äänentoistosta, lisäksi kuulokkeissa on mikrofoni puheluita varten. 

Langattomat Sony WH-H910 around-ear-kuulokkeet mahdollistavat sinulle huipputasoisen äänentoiston ilman heiluvia ja hankalia kaapeleita. Kuulokkeissa on erittäin pitkä, jopa 35 tunnin akkukesto ja miellyttävä design. 

Pikahuomio-ominaisuus vähentää musiikin äänenvoimakkuutta heti pidettyäsi kättäsi kuulokekupin kosketustunnistimen päällä, joten osallistut helposti keskusteluun tai kuuntelet oleelliset kuulutukset ilman että sinun tarvitsee keskeyttää musiikkia. 

Google Assistant- ja Amazon Alexa-puheohjausta tukevat kuulokkeet mahdollistavat esimerkiksi helpot puhelut, tiedonhaun, musiikinkuuntelun ja kalenterihallinnan ilman, että puhelin pitää olla fyysisesti kädessä. 

Kokoon taittuvat kuulokkeet sopivat näppärästi mukana toimitettavaan pussiin, joten voit kuljettaa niitä mukanasi kaikkialla mihin menetkin. Sonyn Headphones Connect -sovelluksen avulla mukautat musiikkisi juuri sellaiseksi kuin haluat joko esiasetuksin tai mukauttamalla taajuuskorjainta. 

JBL Reflect Mini -kuulokkeet ovat huippuluokan lisävaruste aktiiviurheilijan elämään, olipa lajisi sitten jooga tai juoksu. Nämä vesitiiviit, true wireless urheilukuulokkeet mahdollistavat, että voit keskittyä urheilusuoritukseesi häiriöittä ilman heiluvia johtoja ja Smart Ambient -toiminnon avulla pysyt koko ajan tietoisena siitä, mitä ympäristössäsi tapahtuu. 

Molemmat kuulokkeet muodostavat yhteyden heti ja myös toisistaan riippumatta, joten voit puhua puheluita kumpi kuuloke korvassa tahansa. Huippuluokan ominaisuudet, kuten IPX7 -tason vedenkestävyys, aidosti langaton toiminta ja 21 tunnin toistoaika tekevät niistä voittamattomat urheilukuulokkeet. 

JBL Reflect Mini tarjoaa 7 tuntia akkukestoa sekä 2 latausta latauskotelon kanssa, mahdollistaen yhteensä 21 tunnin käyttöajan. Kuulokkeissa on mikrofonit molemmissa kuulokkeissa stereopuheluita varten ja IPX7luokitellun rakenteen ansiosta ne kestävät hikeä ja vettä, eli ne ovat ihanteelliset kuulokkeet urheiluun.

Sorry, no prices available at this time.

Mitkä ovat in-ear-kuulokkeet?

In-ear-kuulokkeet ovat yhtä kuin nappikuulokkeet. Tällaiset kuulokkeet sopivat pieneen tilaan, ovat kevyet ja näppärät kuljettaa mukana. 

Perinteiset nappikuulokkeet yhdistetään yleensä johdolla kännykkään tai muuhun musiikintoistolaitteeseen. Lisäksi nykyään on olemassa myös täysin langattomia kuulokkeita sekä sellaisia kuulokkeita, joissa on johto vain korvanappien välillä.

Mitkä ovat on-ear-kuulokkeet?

On-ear-kuulokkeet ovat keskisuuret kuulokkeet, jotka asettuvat kevyesti korvan päälle, mutta eivät kuitenkaan peitä korvia ihan kokonaan. 

On-ear-kuulokkeet mahdollistavat erinomaisen äänenlaadun, mutta eivät silti sulje ulkomaailmaa täysin pois, joten liikenteen äänet kuuluvat paremmin läpi ja tiedät, mitä ympäristössäsi tapahtuu. Tällaiset kuulokkeet ovat todella pienikokoiset sekä kevytrakenteiset, joten voit käyttää niitä vaikka toimistossa tai julkisissa kulkuneuvoissa.

Mitkä ovat over-ear-kuulokkeet?

Over-ear-kuulokkeet peittävät koko korvan ja niillä saat musiikista mahtavan äänenlaadun irti. Nämä kuulokkeet ovat hieman isommat ja painavammat kuin muut kuulokemallit, mutta vastaavasti niissä on mahtava äänenlaatu ja tosi jyhkeä basso.

Langattomat kuulokkeet

Langattomissa kuulokkeissa ei ole johtoja, jotka pitäisi yhdistää kännykkään. Sen sijaan kuulokkeet muodostavat yhteyden Bluetoothin avulla. Langattomien kuulokkeiden kanssa saat eniten vapautta, eikä tarvitse huolehtia häiritsevistä johdoista.

Täysin langattomat kuulokkeet

Täysin langattomat kuulokkeet ovat nimensä mukaisesti langattomat ja ne yhdistetään älylaitteeseen Bluetooth-yhteyden avulla. Tällaiset kuulokkeet sopivat erityisesti urheiluun, mutta ovat tosi varsin kätevät myös reissussa. 

Urheilukuulokkeet

Urheilukuulokkeiden pitää olla kevyet eivätkä ne saa olla kovin hiostavat. Lisäksi niiden pitää istua hyvin ja niissä on syytä olla hyvä akunkesto. Useimmat urheilukuulokkeet ovat joko langattomia tai täysin langattomia. 

Langattomissa kuulokkeissa akunkesto on yleensä parempi kuin täysin langattomissa kuulokkeissa, mutta toisaalta niskassa heiluva johto rajoittaa hieman vapautta. 

Löydä täältä parhaat urheilukuulokkeet

Pelikuulokkeet

Pelikuulokkeita käytetään todella paljon ja pitkään. Pelikuulokkeissa on ehdottomasti oltava säädettävä mikrofoni. Tilaääni tekee pelikokemuksesta entistä todentuntuisemman. Useimmat pelikuulokkeet voidaan myös ohjelmoida niin, että voit vaihtaa äänikuvaa tai muita yksityiskohtia pelin mukaan.

Kuulokkeet lapsille

Lapsille tarkoitetuilla kuulokkeilla voit saada kotiisi pienempää melutasoa kun tabletilta raikuvat lastenohjelmat alkavat käydä hermoille. 

Lasten kuulokkeille on yleensä asetettu desibelirajoitus, sillä lapsilla on herkkä kuulo. Näin kuulokkeiden melutaso ei ylitä 85 desibeliä ja myös basso on heikompi. Alle 3-vuotiaille ei suositella käytettäväksi minkäänlaisia kuulokkeita.

Saatat pitää myös näistä:

Päivän parhaat alennetut kuulokkeet juuri sinulle

Etsimme kaikkien Hintaoppaan kauppojen ja tuotteiden joukosta automaattisesti ne, joiden hinta on juuri nyt poikkeuksellisen edullinen.