Parhaat langattomat kuulokkeet vuonna 2021

Parhaat langattomat kuulokkeet vuonna 2021

Meidän suosituimmat tuotteemme

Olisiko jo aika viimeisimmänkin johtojen kanssa taistelevan vaihtaa langattomiin kuulokkeisiin?

Vuoden parhaissa langattomissa kuulokkeissa on ennennäkemättömän edistyksellisiä helmiä. Ja mikä parasta: kuulokkeita saa kaikenkokoisina ja -näköisinä, minimaalisen pienistä korvanapeista massiivisiin kuulokkeisiin, jotka todella tuovat musaan uskomattoman soundin.

Kun valikoimaa on niin paljon, on vaikea löytää parhaat omiin tarpeisiin, budjetille sekä omaan tyyliin sopivat. Ei huolta, tämä artikkeli on vastaus kaikkiin ongelmiisi. Tai ei nyt ihan kaikkiin, mutta tähän kuulokeasiaan liittyen kuitenkin.

Parhaat kuulokkeet tarjoilevat sekoituksen fantastisen upeaa yhdistettävyyttä, ylivoimaista äänenlaatua ja näppärää designia – osa kuulokkeista sisältävät niin hälynpoiston kuin sisäänrakennetun tekoälyassistentinkin, jota voit ohjata äänelläsi.

Lukuisten ja taas lukuisten testausten jälkeen, Sony WH-1000XM4 -kuulokkeet ovat parhaimmat langattomat kuulokkeet, jotka rahalla saa. Ne ovat mukavan tuntuiset, tarjoavat parhaan äänenlaadun ja ne paketoivat sulavasti kehittyneimmän hälynpoistotekniikan, poikkeuksellisen äänenlaadun sekä monet muut älykkäät ominaisuudet uskomattomaksi kuuntelukokemukseksi.

Vuoden 2021 parhaat langattomat kuulokkeet

Sony WH-1000XM4 ovat parhaat kuulokkeet, jotka voit ostaa, kiitos erinomaisen taustakohinan poiston, ylivoimaisen äänenlaadun sekä kevyen painon.

Älykkäät ja intuitiiviset Sony WH-1000XM4 -Bluetooth-vastamelukuulokkeet tarjoavat edistyksellisimmän melunvaimennustekniikan, joka mukautuu ympäristön ja käyttötapojen mukaan. Langattomat kuulokkeet torjuvat entistä tehokkaammin korkea- ja keskitaajuusääniä, joten voit keskittyä musiikinkuunteluun, työskentelyyn tai rentoutumiseen, olitpa sitten missä tahansa.

Ensiluokkaisen vastamelutoiminnon lisäksi WH1000XM4-kuulokkeet tarjoavat täyden langattoman vapauden ja ensiluokkaisen äänentoiston.

LDAC-yhteys lähettää noin kolme kertaa enemmän dataa kuin perinteinen Bluetooth, joka mahdollistaa langallista yhteyttä vastaavan korkearesoluutioisen äänentoiston. Jopa pakatut tiedostot skaalataan kehittyneellä DSEE Extreme -teknologialla, jonka ansiosta kuuntelija saa täyteläisemmän ja kokonaisvaltaisemman kuuntelukokemuksen.

WH-1000XM4 käyttää useita älykkäitä ominaisuuksia saumattoman käyttökokemuksen saavuttamiseksi. Speak-to-Chat-ominaisuus keskeyttää musiikin, kun aloitat handsfree-puhelun ja käytön tunnistus katkaisee toiston tai kuulokkeiden virran, kun et käytä niitä.

Monipisteyhteys mahdollistaa kuulokkeiden yhdistämisen kahteen eri Bluetooth-laitteeseen yhtäaikaisesti. Kun saat puhelun, Sony WH-1000XM4-kuulokkeet tunnistavat mikä laite soi ja muodostavat yhteyden oikeaan laitteeseen automaattisesti. Kuulokkeiden yhteyden voi myös vaihtaa laitteesta toiseen sujuvasti vain yhdellä napin painalluksella.

Sony WH-1000XM4 -Bluetooth-kuulokkeiden jopa 30 tunnin akunkesto varmistaa, että virtaa riittää pidemmilläkin matkoilla melunvaimennuksen ollessa päällä. Kuulokkeet tukevat myös pikalataustoimintoa, jonka mahdollistaa viisi tuntia toistoaikaa vain 10 minuutin latauksella.

Älykkäät Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeet ylittävät odotuksesi. Kuulokkeissa on uusi akustinen rakenne, joka poistaa taustaäänien määrää yhdessä 11 poistotason avulla. Tämä mahdollistaa musiikkiin uppoutumisen täysin, kaikkien ympäristön äänien kuulemisen kuulokkeista toistuvan audion yli sekä kaikki välimuodot. Neljän mikrofonin adaptiivisen järjestelmän avulla kuulet ja tulet kuulluksi aina selkeästi, huolimatta ympäristön melutasosta.

Bose AR, ensimmäinen ääneen perustuva lisätyn todellisuuden alusta, tarjoaa huikeita kuuntelukokemuksia täydentämällä maailmaasi äänisisällöllä kuvien sijaan. Bose AR-tuetuissa laitteissa on sisäiset liikeanturit, jotka tunnistavat pään ja kehon liikkeet käytön aikana. Voit myös ohjelmoida kuulokkeisiisi Amazon Alexan, Google Assistantin tai mobiililaitteesi ääniohjauksen vaivatonta puheohjausta varten.

Musiikintoisto on kaikilla äänenvoimakkuuksilla optimaalinen Active EQ -taajuuskorjaimen ja vaikuttavan bassotaajuusvasteen ansiosta. Monipisteteknologian ansiosta Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeet ovat yhdistettävissä samanaikaisesti kahteen laitteeseen

Bowers&Wilkinsin premium-malli PX7 välittää tinkimättömän upean äänenlaadun ja täysin adaptiivisen aktiivisen melunvaimennuksen suurien 43mm kustomivalmisteisten elementtiensä myötä. Jopa 30 tunnin akkukesto ja vain 15 minuutin latauksella kolme tuntia musiikinkuunteluaikaa.

Tehokas AptX Bluetooth Adaptive -yhteys takaa varman ja korkean resoluution toiston langattomasti. Tyylikäs muotoilu on uskollinen merkin linjakkaalle estetiikalle.

PX7 tottelee jokaista liikettäsi. Kun nostat toisen kuulokeosan kuullaksesi mitä ympärillä tapahtuu, musiikki loppuu automaattisesti. Kun laitat kuulokkeet takaisin päähän, musiikki jatkuu. Lisäksi hiilikuitu tekee näistä kuulokkeista vahvat, voit heittää ne sellaisenaan työlaukkuun tai reppuun.

Jabra Elite 85h -kuulokkeiden äänenlaatu riittää vaativammankin kuuntelijan tarpeisiin. Kuulokkeissa on yhteensä kahdeksan mikrofonia: Kuusi kristallinkirkkaisiin puheluihin, neljä aktiivista vastamelutoimintoa varten sekä kaksi hybridimikrofonia.

Jabra Sound+ -sovellusta käyttämällä voit määrittää ääniasetukset mieleisiksesi, jolloin Elite 85h -kuulokkeet analysoivat kuunteluympäristöäsi ja mukauttavat ääniasetuksia tilanteeseen parhaiten sopivalla tavalla.

Voit asettaa kuulokkeet kytkemään automaattisesti melunvaimennuksen päälle kun ne havaitsevat häiritsevää taustamelua tai HearThrough-toiminnon tilanteen vaatiessa taustaäänien kuulemisen musiikin läpi. Jopa 36 tunnin akunkesto ja pikalataustoiminto varmistavat, että kuulokkeesi ovat aina valmiina käytettäväksi.

Kuulokkeiden kaveriksi on mahdollista ladata ilmainen Jabra Sound+ -sovellus, joka tarjoaa pikaoppaan ja mahdollisuuden valita puheassistentiksi puhelimen oletuksen tai Amazon Alexan välillä. Mukana on myös viisialueinen ekvalisaattori.

QuietComfort 35 II -kuulokkeissa on sama ainutlaatuinen yhdistelmä melunvaimennusteknologiaa, langatonta vapautta ja korkeaa äänenlaatua, kaksoismikrofoni ja 20 tunnin akunkesto kuin edeltävässä QuietComfort 35 -mallissakin.

Näissä kuulokkeissa on myös uusi säätöpainike vasemmalla korvalla, ja ne tarjoavat nopean pääsyn Google Assistant -avustajaan niissä maissa, joissa se on saatavilla.

Vapaudu johtojen kahleista – nyt voit muodostaa yhteyden laitteeseesi helposti Bluetooth-yhteyden ja NFC-pariliitoksen avulla. Volume-optimized EQ -taajuuskorjaimen ansiosta äänentoisto on tasapainossa kaikilla äänenvoimakkuuksilla, ja taustaääniä poistava kaksoismikrofoni takaa selkeät puhelut myös tuulisessa ja meluisassa ympäristössä.

Uudistettuina ominaisuuksina kuulokkeissa on Action-painike, jonka avulla voit säätää vastamelun määrää kolmen asetuksen kautta. Lisäksi multi-function -painikkeen avulla voit hyödyntää puhelimesi aputoimintoja, kuten Siri- ja Google-äänikomentoja.

Philips PH805 tarjoaa erinomaista vastinetta rahoille. Nämä kuulokkeet käyttävät Bluetooth 5:tä yhteyden luomiseen – jotta korkearesoluutioinen äänentoisto on saavutettavissa. 30 tunnin akunkesto on varsin vakuuttava suoritus.

Apple AirPods Max kuulokkeet mullistavat over-ear-kuuntelukokemuksen. Applen suunnittelema dynaaminen ajuri takaa vangitsevan huippuluokan äänielämyksen. Jokainen yksityiskohta kuuloketyynyistä kaariverkkoon on suunniteltu poikkeuksellista istuvuutta ajatellen.

Alan johtava aktiivinen taustamelun vaimennus sulkee ulkoiset äänet pois, ja läpikuulumistila päästää ne halutessasi läpi. Tilaääni dynaamisella pään seurannalla tuottaa teatterimaisen, kauttaaltaan ympäröivän surround-elämyksen.

Langattomat Apple AirPods Max -around-ear-kuulokkeet takaavat tunnetun AirPods-äänenlaadun, joka tarjoaa huippulaatuisen kuuntelukokemuksen. Aktiivinen melunsuodatus takaa miltei häiriöttömän musiikintoiston, ja spatiaalinen äänentoisto tarjoaa erittäin tilavan ja ympäröivän äänen.

Voit myös hyödyntää Transparency-tilaa kuullaksesi ympäristön ääniä, tai hyödyntää Digital Crown -ominaisuutta käyttääksesi Siri-virtuaaliavustajaa tai soittaaksesi puheluita.

Kuulokkeissa on kuusi ulospäin suunnattua mikrofonia, jotka havaitsevat ulkopuolisen melun ja luovat vastamelua. Kupujen sisällä on myös kaksi sisäistä mikrofonia, jotka mittaavat kuulemasi äänen.

Adaptiivinen ekvalisaattori hyödyntää sisäisiä mikrofoneja mukauttamaan äänentaajuuksia luodakseen tasaisen ja realistisen äänentoiston. Kuulokkeissa on myös ympäristön ääniä läpi päästävä Transparency-tila, jonka voit aktivoida vain napin painalluksella.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko on pehmustettu erittäin pehmeillä materiaaleilla, yhdistäen kestävyyden, miellyttävän ergonomian ja mukautettavuuden. Kuulokkeiden kaareva pääpanta ei kosketa päätäsi, vähentäen paineen tunnetta.

AirPods Max tarjoaa jopa 20 tuntia langatonta kuunteluaikaa aktiivisella melunestolla ja spatiaalisella äänentoistolla. Voit ladata niihin 1,5 tuntia lisää kuunteluaikaa vain 5 minuutin pikalatauksella.

Kolmannen sukupolven Momentum -kuulokkeet kuulostavat ja tuntuvat paremmalta sekä poistavat huomattavasti paremmin melua kuin edeltäjänsä.

Kuulokkeiden virta katkeaa yksikertaisesti kasaan taittamalla ja musiikintoisto keskeytyy välittömästi päästä otettaessa. Oikean puolen kuulokekupissa on painikkeet kuulokkeiden toiminnoille, kuten ääniassistentin aktivoinnille. Entistä paremmassa aktiivisessa vastamelutoiminnossa on kolme eri tilaa, jotka on räätälöity vastaamaan eri ympäristöjen tarpeisiin.

Akunkesto ei kestä vertailua Sonyn kanssa ja vastamelutoimintokaan ei ole yhtä hyvä kuin Sonyn tai Bosen. Äänentoisto on kylläkin yhtä hyvä kuin Sonyllakin, joten varsin hyvät kuulokkeet nämä ovat.

The AKG N60NC Wireless -kuulokkeet tarjoavat hyvää vastinetta rahoille, ne voisivat olla kalliimmatkin kuin ovatkaan. Kuulokkeet tarjoavat täyteläisen basson ja sävykkäät keskiäänet. Melunvaimennus on erinomainen ja se on suunniteltu erityisesti matkustamiseen.

Bluetoothin ja aktiivisen melunvaimennuksen ollessa päällä, voit nauttia musiikista jopa 15 tuntia yhdellä latauksella. kuulokkeiden ääni kuulostaan upealta myös passiivitilassa.

Kuulokkeet ovat aina valmiina lähtöön kokoontaitettavan rakenteen ja mainioiden oheislaitteiden ansiosta, kuten lentokonesovitin, sotkeutumaton kangaskaapeli sekä kantokotelo. Hieman epämukavat kuulokkeet tosin ovat pitkäaikaisessa käytössä.

JBL on suosittu nimi langattomien kuulokkeiden maailmassa, ja syystä. Asiakkaat tietävät mitä saavat – hyvää äänenlaatua huokeaan hintaan.

Langattomat JBL Tune 750BTNC -around-ear-kuulokkeet tarjoavat loistavan käyttömukavuuden lisäksi jykevän bassoäänen JBL Pure Bass -äänen ansiosta. Kuulokkeiden aktiivisen melunvaimennuksen ansiosta taustahäly ei pääse häiritsemään kuuntelua.

Langattomissa JBL Tune 750BTNC -vastamelukuulokkeissa on JBL:n voimakas Pure Bass Sound -ääni ja aktiivinen melunvaimennusteknologia.

Kuulokkeet tuntuvat mukavilta päässä, tarjoavat loistavan äänenlaadun ja kulkevat näppärästi matkalla mukana kokoon taittuvan rakenteensa ansiosta. Bluetooth-monipisteyhteys mahdollistaa kahden Bluetooth-laitteen yhdistämisen kuulokkeisiin yhtäaikaisesti, joten voit vastaanottaa saapuvan puhelun samalla, kun katselet vaikkapa tabletistasi elokuvaa.

15 tunnin akkukesto saavutetaan vain kahden tunnin latauksella. Musiikin katkeamisesta ei tarvitse olla huolissaan, sillä irrotettava audiokaapeli tarjoaa loputonta äänentoistoa ja pidentää vastamelutoistonkin 33 tuntiin!

Lämmin äänentoisto ja loistava melunpoisto. Langattomat Microsoft Surface Headphones 2 -around-ear-kuulokkeet tarjoavat laadukkaan ympäröivän äänen mukautettavalla 13-tasoisella melunsuodatuksella. Niissä on myös helppokäyttöinen kosketusohjaus, sekä kaksoismikrofonit virtuaaliavustajia ja puheluita varten.

Kuulokkeissa on 13-tasoinen aktiivinen melunsuodatus, jonka ansiosta voit kuunnella musiikkia meluisissakin ympäristöissä. Voit yhdistää kuulokkeet Surface-kannettavaan tai tablettiin, jonka ansiosta voit erillisen tilausjäsenyyden kanssa hyödyntää puheominaisuuksia useiden Microsoft 365 -ohjelmistojen, kuten Word- tai Outlook-sovellusten kanssa.

Voit hyödyntää puhe- tai kosketusohjausta musiikintoiston hallitsemiseen, äänenvoimakkuuden mukauttamiseen, sekä puheluihin vastaamiseen ja lopettamiseen. Lisäksi voit mukauttaa aktiivisen melunsuodatuksen tasoa tai käyttää virtuaaliavustajia helposti. Kuulokkeet myös keskeyttävät tai jatkavat musiikintoistoa automaattisesti, kun otat ne päästäsi tai asetat ne takaisin.

Kuulokkeet tarjoavat jopa 18,5 tuntia kuunteluaikaa yhdellä latauksella, tai 15 tuntia videopuheluita Microsoft Teams -sovelluksen kautta.

Äänenvoimakkuuden sääntely, musiikin pysäyttäminen ja puheluihin vastaaminen on helppoa sormenpääsäätimillä. Ulkopuoliset häiriötekijät voi häivyttää säädettävällä vastamelutoiminnolla, ja kun haluaa taas kuulla ulkopuolisen maailman, voi tehdä sen yhdellä painalluksella. Ominaisuuksia voi kustomoida ShurePlus™ Play -sovelluksessa, joka on ladattavana ilmaiseksi iOs- ja Android-puhelimiin.

Jopa 20 tunnin akunkesto yhdistettynä mukavaan ja kestävään muotoiluun takaavat, että voit nauttia kuuntelemastasi häiriöttä – olitpa sitten kotona, töissä, junassa tai lentokoneessa. Kuulokkeet taittuvat vaakatasoon kuljetusta varten, ja niiden mukana tulee suojaava kantolaukku sekä USB-C -latausjohto.

Nämä ovat puhtaaseen stereotoistoon keskittyvät kuulokkeet. Ja sillä saralla nämä ovatkin sitten todella tasokkaat. Kuulokkeissa on rasittamaton ja hienostunut ääni, nämä ovat varsin varteenotettava vaihtoehto langattomien kuulokkeiden tarjonnasta.

Vastamelukuulokkeet budjettitietoiselle hyvällä äänentoistolla ANC hiljentää tehokkaasti ympäriltä kantautuvan taustahälinän ja korostaa kuulokkeiden ääntä. Langattomien Urbanista Miami -around-ear-kuulokkeiden avulla voit nauttia musiikista missä tahansa ja milloin tahansa. 

Kuulokkeiden 40 mm kaiutinelementit luovat voimakkaan ja selkeän äänen, ja niissä on lisäksi aktiivinen melunpoisto, Ambient Sound -tila, on-ear-tunnistus, yksilöllinen muotoilu sekä pitkä akkukesto.

Kuulokkeiden edistyneen melunpoiston ansiosta kuulet musiikin jokaisen yksityiskohdan meluisissakin tiloissa. Ambient Sound -tilassa saat tietoa ympäristöstä musiikkia pysäyttämättä. Ambient Sound -tilan edistynyt melunsuodatus päästää tärkeät äänet läpi, jotta voit olla tietoinen ympäröivistä tapahtumista ja silti nauttia soittolistastasi.

Google Assistant -virtuaaliavustajan avulla voit tarkistaa bussiaikatauluja, luetuttaa viestisi tai vaihtaa soittolistaa. Virtuaaliavustajan avulla saat tarvitsemasi tiedot ottamatta kuulokkeita pois päästä tai puhelinta taskusta. 

Langattoman Bluetooth 5.0 -yhteyden avulla voit nauttia musiikin suoratoistosta erinomaisella laadulla. Kuulokkeiden sisäänrakennettu akku tarjoaa jopa 40 tuntia kuunteluaikaa melunpoiston ollessa käytössä.

Isoilla 40 mm kaiutinelementeillä varustetut Jabra Elite 45H -Bluetooth-kuulokkeet tarjoavat hintatasonsa kärkipaikoilla keikkuvan akunkeston jopa 50 tunnin toistoajalla. Huippunopeasti latautuvat kuulokkeet tarjoavat jopa 10 tuntia kuunteluaikaa vain 15 minuutin latauksella.

Elite 45H varmistaa, että käymäsi puhelut ovat laadukkaita. Kahden mikrofonin teknologia varmistaa, että äänesi on kuuluva ja selkeä. Voit vastata tärkeisiin puheluihin huolimatta ympäristön melusta.

Kuulokkeet tukevat lisäksi puheohjausta. Hyödynnä puhelimesi Alexaa, Siriä tai Google Assistantia soittaaksesi puheluita tai tunnelmaasi sopivaa musiikkia, pyytääksesi ajo-ohjeita tai tietoja lähialueen tapahtumista.

Kompaktit kuulokkeet ovat miellyttävät käyttää pehmeiden ja muotoutuvien korvatyynyjen ja kevyen sangan ansiosta, ja ne taittuvat käytännöllisesti kasaan helppoa kuljetusta varten.

Maksuttomalla Jabra Sound+ -sovelluksella säädät ekvalisaattoria ja pidät kuulokkeidesi käyttöjärjestelmäpäivitykset ajantasaisina. Jabra Elite 45H tukee myös MySound-tekniikkaa, joka mukauttaa äänentoiston yksilölliseen kuuloprofiiliisi sopivaksi.

Saatat pitää myös näistä: