Parhaat studio kuulokkeet vertailussa 2023

Studio kuulokkeet vertailussa

Meidän suosituimmat tuotteemme

Kuinka valita parhaat studiokuulokkeet?

Jokaisen aloittelevan musiikin tekijän kotistudiossa pitää olla jonkunlaiset kuulokkeet. Ne voivat olla vaikka reissuja varten ostetut langattomat vastamelukuulokkeet tai tosi kevyet nappikuulokkeet treenaamista varten. Kuitenkaan nämä eivät useinkaan riitä täyttämään tärkeää kriteeriä eli kuulokkeiden äänenlaadun tulee olla neutraali ja todella laadukas. 

Normaalikäyttöön tulevat kuulokkeet on suunniteltu tuomaan musiikista nautinnollisen äänentoiston, studiokuulokkeet antavat musiikista ikään kuin raportin kuuntelijalle. Millainen basso? Erottuuko laulu kitaroiden joukosta? Studiokuulokkeet tuovat tähän brutaalin tuomion.

Kannattaa siis olla tarkkana studiokuulokkeita valitessa ja opetella tuntemaan millaisen soundin ne tuovat. Voit jatkossa kehittyä omaa soundiasi ja tulla paremmaksi tuottajaksi. 

Näitä studio kuulokkeita me suosittelemme

Jos vaatimuksenasi on erinomainen äänentoisto, aseta langattomat ja aktiivisella melunvaimennuksella varustetut JBL LIVE 650BTNC -kuulokkeet korvillesi ja antaudu musiikin vietäväksi. 

Tehokkailla 40 mm elementeillä varustetut Bluetooth-kuulokkeet tarjoavat JBL-kuulokkeille ominaisen soinnin ja messevät bassot, jotka pistävät jytkettä soittolistaasi. Kun haluat vain keskittyä musiikkiin, aktiivinen melunvaimennus poistaa tehokkaasti ympäristön häiritsevät äänet. 

Kuulokekuppia napauttamalla pääset näppärästi käyttämään Google Assistantia tai Amazon Alexaa. 

Kuulokkeet ovat tyylikkäät, kevyet ja mukavat käyttää. Niiden toistoaika on 30 tuntia ja ne tukevat monipisteyhteyttä, minkä lisäksi niiden mukana toimitetaan mikrofonilla varustettu irrotettava kaapeli, joten voit jatkaa musiikin toistoa myös akun loputtua. 

Moitimme:

Sorry, no prices available at this time.

Sonyn MDR-sarjalla on vuosien vankka historia studiotyöskentelystä ja nauhoitus- ja lähetysalalta. Tämä malli MDR-7510 on loistava yhdistelmä mukavuutta, käytännöllisyyttä sekä todellista arvoa. 

Kuulokkeita on todella miellyttävä käyttää pidemmänkin aikaa, nämä on suorastaan suunniteltu paljastamaan tallenteen jokaiset viat. Ääni on todella selkeä koko spektrissä. 

Vuosikymmenien ajan ammattilaisten valinta on ollut Beyerdynamic DT 770 PRO -kuulokkeet halutessaan ammattimaista äänentoistoa. Ja legenda elää edelleen, sillä DT 1770 PRO ei jätä ketään kylmäksi! 

Nämä ovat ensimmäiset ammattitason kuulokkeet Tesla 2.0 -teknologialla. Nämä kuulokkeet ovat saavuttaneet suurta suosiota maailmalla kiitos ammattitasoisen äänentoiston ja varmuutta uhkuvan laadun. 

Heleät korkeat taajuudet ja lämmin basso tarjoilee kokonaisvaltaisen ja yksityiskohtaisen äänentoiston, kuuntelitpa lempikappaleitasi tai olet alan ammattilainen. 

Kahden sekunnin kuulokekupin painalluksella aktivoit puhelimesi kautta ääniassistentin käyttöösi ilman että sinun täytyy edes kaivaa luuriasi esille. 

Kuulokkeet on helppo kuljettaa mukana, sillä ne taittuvat kokoon ja pysyvät erinomaisessa kunnossa mukana toimitettavan kovan säilytyskotelon sisässä.

Beyerdynamic Amiron Home -sankakuulokkeissa on eläväinen, rikas ja tuhti äänentoisto, saaden sinut mykistymään jo heti ensi soinnulla. 

Käsintehdyt kuulokkeet sisältävät Beyerdynamicin huippuluokan teknologiaa, esimerkkeinä mainittakoon mm. huomattavasti vahvempi magneettinen kenttä kuin normikuulokkeissa. Tämä mahdollistaa kuulokkeiden ylivertaisen tarkkuuden. Myös Beyerdynamicin ylistetty Tesla-teknologia on mukana Amiron Home -kuulokkeissa. 

Kaikenlainen ylimääräinen tärinä ja keskiäänien resonanssi onkin näissä kuulokkeissa saatu minimiin.

Näissä kuulokkeissa muotoilu on huippuluokkaa, eikä mukavuudessa sekä istuvuudessakaan ole mitään moittimista. Äänentoisto on erinomainen, diskantit ovat huikeat ja basso rikas ja vahva. Nämä kuulokkeet tuottavat erittäin tiiviin keskialueen äänen. 

Sennheiser IE 400 PRO -kuulokkeet tarjoavat erinomaista vastinetta rahoille, tuote on hiottu huippuunsa tarjoten vankan äänen varsin kohtuulliseen hintaan. 

Pioneer HDJ-2000MK2 High-End Professional DJ-kuulokkeet tarjoavat poikkeuksellisen upean äänentoiston. Laajan taajuusvasteen ansiosta kuulokkeet ovat ihanteelliset miksaukseen ja masterointiin sekä ihan vain musiikin kuunteluun. 

Pioneer HDJ-200MK2 kuulokkeet on myös suunniteltu mukavuuden optimointia silmällä pitäen. Kevyt sanka vähentää painetta pään ympärillä ja pehmeät nahkatyylinen korvakupit ovat valmistettu memory foamista, joka tarjoaa maksimaalisen mukavuuden.

Korvakupit kääntyvät täydet 90 astetta, joten nämä kuulokkeet ovat ihanteelliset DJ ja live-käyttöön. Kääntyvä mekanismi ja kuljetuspussi (mukana) auttavat suojaamaan kuulokkeet matkalla. 

Nuraphonen kuulokkeet ovat rakenteeltaan eräänlainen hybridi in-ear / over-ear, jonka ansiosta kaikki taajuudet toistuvat ennenkuulumattomalla tavalla. 

Bassot potkii todella muhkeasti, oikein tunnet ne kehossasi ja lisäksi kuulokkeet toistavat kirkkaat äänet yhtä selkeästi kuin olisit samassa äänitysstudiossa muusikoiden kanssa. 

Perinteisen vastamelutoiminnon sijaan kuulokkeissa on SocialMode-toiminto. Kun tämä toiminto on päällä, kuulokkeiden mikrofoni poimii ympäröivät äänet ja toistaa ne juuri sopivalla voimakkuudella kuulokkeista. Kun vastamelu-toiminto on päällä, et kuule mitään muuta kuin musiikin. Nämä ovat kuulokkeet, jotka pitää kokea itse. 

Nuraphone-järjestelmä luo automaattisesti henkilökohtaisen käyttäjäprofiilin ja räätälöi kuuntelukokemuksen sen perusteella. 

Nuraphone-kuulokkeiden FrontRow-tilan avulla voit uppoutua lempibändisi keikalle ja valita seisotko eturivissä vai kuunteletko mieluummin taka-alalla. Inova pitää ympäristön ulkopuolella, jotta voit keskittyä musiikkiin. 

Nuraphone-kuulokkeiden pääsanka on valmistettu japanilaisesta jousiteräksestä ja pehmeät kuulokekupit ovat miellyttävän tuntuiset korvillasi. Nauti AptX-HD-äänentoistosta Bluetoothilla tai kuulokejohdon avulla. 

Musiikista aktivoituva TestaFlow-viilennys pitää hien loitolla, joten Nuraphonet pysyvät korvillasi koko päivän. Yhdellä latauksella kuuntelet musiikkia jopa 20 tuntia yhteen putkeen.

Langattomat B&O Beoplay H9 -around-ear-kuulokkeet tarjoavat huippulaatuisen äänenlaadun ja erottuvat edukseen ylellisen tyylikkään muotoilunsa ansiosta. Huikea 38 tunnin langaton käyttöaika mahdollistaa todella joustavan käytön.

B&O Beoplay H95 -kuulokkeet sisältävät kaksi mittaustyönä tehtyä titaanielementtiä sekä B&O:n digitaalisen signaaliprosessorin, jotka luovat yhdessä ainutlaatuisen langattoman kuuntelukokemuksen. 

Voit säätää Active Noise Cancelling (ANC) -melunpoistoa ympäristösi mukaan ja päättää, haluatko olla täydellisessä hiljaisuudessa vai haluatko joidenkin äänien läpi pääsevän läpi. 

Saat täyden hallinnan musiikkikokemuksellesi napin painalluksella käyttämällä ääniohjausta. Voit myös valita saada erilaisia huomautuksia virtuaaliavustajaltasi.

 

Akku latautuu täyteen mukana tulevan USB-kaapelin avulla noin kolmessa tunnissa. Jos lataus on unohtunut ja akku on loppumaisillaan, voit vain yhdistää kaapelin laitteeseen ja jatkaa musiikin kuuntelua.


Kuulokkeissa on käytetty ylellisen tyylikkäitä materiaaleja, kuten alumiinia ja luonnollista nahkaa ja ne tarjoavat sekä kestävyyttä että mukavuutta. Muistivaahtoiset korvapehmusteet takaavat erinomaisen mukavuuden.

Bose on käyttänyt yli 40 vuotta maailman parhaan melunvaimennuksen kehittämiseen ja nyt se on saatavilla langattomien QuietComfort 35 -kuulokkeiden muodossa. Voit muodostaa yhteyden laitteeseesi helposti Bluetooth-yhteyden ja NFC-pariliitoksen avulla, joten hyvästi johdot. 

Taustaääniä poistava kaksoismikrofoni takaa selkeät puhelut myös tuulisessa ja meluisassakin ympäristössä.

Uutena ominaisuutena kuulokkeissa on Action-painike, jonka avulla voit säätää vastamelun määrää kolmen eri asetuksen kautta. Lisäksi multi-function-painikkeen avulla voit hyödyntää Siri- ja Google-äänikomentoja.

Langattomissa Bose QuietComfort 35 II -kuulokkeissa on erinomainen taustamelun poistotekniikka ja ne tuottavat todella syvän, voimakkaan ja tasapainoisen äänen. 
 
Yhden kosketuksen NFC-liitäntä mahdollistaa kuulokkeiden helpon yhdistämisen äänilähteeseen. Kuulokkeissa on pitkäkestoinen akku, jossa riittää virtaa jopa 20 tunnin kuunteluun. 


Käytä äänikomentoja musiikin toiston ja puheluiden hallintaan. Kuulokkeissa on sisäänrakennettu Google Assistant -avustaja, joka mahdollistaa vaivattoman käytön. 

Paina Action-painiketta oikeanpuoleisessa korvakupissa aloittaaksesi kommunikoinnin Assistant-avustajan kanssa. Voit myös käyttää tätä painiketta aktiivisen taustamelun suodatuksen hallintaan.


Kuulokkeissa on vakaa langaton Bluetooth-yhteys, joten voit nauttia musiikista ilman häiritseviä johtoja. NFC-tekniikka mahdollistaa laitteiden yhdistämisen kuulokkeisiin yhdellä kosketuksella. Kuulokkeiden mukana tulee 3,5 mm liitännällä varustettu äänikaapeli.

EQ-taajuuskorjain tuottaa vaikuttavan äänimaailman musiikin eri tyylilajeille. Kuulokkeen korvakupissa on ohjaimet äänentoiston hallintaan ja LED-merkkivalot ilmaisevat kun kuulokkeet on yhdistetty äänilähteeseen tai kun akku on vähissä. Taustamelua suodattava mikrofoni takaa selkeän ja kirkkaan äänen puheluille.

Sorry, no prices available at this time.

Kompaktit, täysin langattomat Bose QuietComfort Earbuds -nappikuulokkeet poistavat taustaääniä yhtä hyvin kuin Bosen parhaat over-ear-kuulokkeet. 

Sisäiset ja ulkoiset mikrofonit tarkkailevat ympäristössä ja korvakäytävässä kuuluvia ääniä ja poistavat ne välittömästi vastakkaisella signaalilla jättäen jäljelle ainoastaan ne äänet, jotka haluat kuulla.

Lähes täydellinen hiljaisuus on paras musiikin kuunteluun, mutta toki välillä on tärkeää kuulla myös ulkomaailman äänet, kuten esimerkiksi liikenteessä tai lentokentällä. 

Bose QuietComfort Earbuds -nappikuulokkeet tarjoavatkin ainutlaatuisen vapauden mukauttaa kuuntelukokemusta omaan tarpeeseensa. Voit sulkea häiriöt kokonaan pois, minimoida taustaäänien poiston tai mitä tahansa näiden väliltä. 

Näiden markkinoiden parhaiden täysin langattomien nappikuulokkeiden akustinen rakenne pystyy tuottamaan syvät bassoäänet ja laadukasta ääntä olipa tapanasi kuunnella musiikkia matalalla tai korkealla äänenvoimakkuudella.

Näitä nappikuulokkeita on mukava käyttää vaikka koko päivän ajan ja Bose QuietComfort -nappikuulokkeet tarjoavatkin jopa kuuden tunnin akunkeston yhdellä latauksella.


Kannettavien Bluetooth- ja minikaiuttimien avulla toistat musiikkia missä ikinä oletkin. Kaiutin on näppärä ottaa mukaan mökille, rannalle tai piknikille. 

Kaiutinta valittaessa sinun ei tarvitse tinkiä tyylistä, vaan voit valita juuri omaan sisustukseesi sopivan kaiuttimen. Mikäli siis haluat mielummin kuunnella musiikkia kaiuttimen kautta, voit tutustua kaiutin valikoimaan tästä. 

Saatat pitää myös näistä:

Päivän parhaat alennetut kuulokkeet juuri sinulle

Etsimme kaikkien Hintaoppaan kauppojen ja tuotteiden joukosta automaattisesti ne, joiden hinta on juuri nyt poikkeuksellisen edullinen.