Vuoden 2021 parhaat vedenkestävät kaiuttimet

Parhaat vedenkestävät kaiuttimet

Meidän suosituimmat tuotteemme

Millainen on paras vedenkestävä-kaiutin?

Vedenkestävät kaiuttimet ovat yleensä langattomia Bluetooth-kaiuttimia. Puolen kilon painoiset vedenkestävät kaiuttimet soveltuvat otettavaksi mukaan minne vain, esimerkiksi uimarannalle, veneretkelle tai pyöräilyreissulle.

Roiskesuojattu kaiutin ei säikähdä pientä vesikuuroa tai vesisotaa. On myös täysin vesitiiviitä kaiuttimia, jotka voi huoleti vaikka upottaa veteen. Jo satasella saa täysin kelluvan kaiuttimen!

Osa vedenkestävistä kaiuttimista on jämerämpää tekoa, ja ne on tarkoitettu sijoiteltaviksi eri puolille asuntoa, myös saunaan, kylpyhuoneeseen, suihku- ja WC-tiloihin, ulkoterassille tai uima-altaan taikka paljun äärelle. Isompi koko tarkoittaa lähes aina myös parempaa äänentoistoa ja lisätehoja, jopa niin hyvää, että moni on valinnut kätevät ja monipuoliset Bluetooth-kaiuttimet korvaamaan kokonaan perinteiset äänentoistojärjestelmät ja niiden johtoviidakot sekä langattomat kuulokkeet.

Näitä vedenkestäviä kaiuttimia me suosittelemme

JBL Flip 5 on malliesimerkki siitä, etteivät parhaat langattomat kaiuttimet aina loista teknologisella ylivertaisuudellaan. JBL Flip 5 on vedenpitävä ja kompakti kaiutin joka kulkee helposti mukanasi. Voit pakata sen matkalaukkuun tai viedä se mukanasi vuoristoretkelle tai rantajuhliin säästä riippumatta.

Kuuntele stereona yhdistämällä Flip 5 JBL PartyBoost -yhteensopivaan kaiuttimeen tai vie biletunnelma välittömään nosteeseen yhdistämällä useita PartyBoost-kaiuttimia toisiinsa.

Kiitämme:

Moitimme:

Tehokas, iskuja kestävä, vesi- ja pölytiivis. Täydellinen kaveri juhliin tai matkalle!

Kiitämme:

Moitimme:

Sorry, no prices available at this time.

JBL Charge 4 -Bluetooth-kaiutin on allasbileiden kompaktein ykköstykki massiivisella äänentoistollaan ja koko yön kestävällä, jopa 20 tuntia porskuttavalla akkukestollaan.

Tämä kaiutin on myös varustettu ainutlaatuisella kaiutinelementillä ja kahdella JBL-bassosäteilijällä, jotka tehostavat ääntä voimakkaalla ja syvällä bassolla.

Kiitämme:

Moitimme:

Langaton ja kannettava JBL Charge 5 -kaiutin edustaa Charge-kaiuttimien viidettä sukupolvea. Kestävämpi ja äänenlaadultaan parempi kaiutin on pölyn- ja vedenkestävä,

Hauskuuden ei tarvitse loppua. JBL Charge 5 -kaiuttimen uskomattoman 20 tunnin akunkeston ansiosta voit bilettää aamusta iltaan.

Kiitämme:

Moitimme:

Kauniisti muotoiltu kannettava BRAVEN Stryde 360 langaton kaiutin tarjoaa ääneen, joka kuuluu kaikkialle. Tämä on melko suuri ja painava kaiutin, joka sopii ehkä paremmin matkalaukussa kuin käsilaukussa kuljetettavaksi.

Kiitämme:

Moitimme:

Vedenkestävä kaiutin saunassa

Vedenkestävä kaiutin sopii erinomaisesti myös saunaan, vaikka ensin ajattelisi, ettei saunaan voi viedä mitään tämänkaltaista elektroniikkaa. Joissain saunaan soveltuvissa kaiuttimissa on sisäänrakennettu vahvistin, kun taas toisissa malleissa vahvistin pitää jättää toiseen huoneeseen, ja kaiuttimen ja vahvistimen yhdistävät johdot vedetään seinän läpi.

Ihan mikä tahansa kaiutin ei sovellu saunatiloihin; kaiuttimen on oltava paitsi veden-, myös lämmönkestävä. Parhainta ja kestävintäkään kaiutinta ei voida asentaa suoraan kiukaan yläpuolelle, tai aivan kiukaan viereen.

Pinta-asennettavat ja säänkestävät venekaiuttimet sopivat myös saunaan. Jos tilaa on vain vähän, kannattaa valita erikoismatalat venekaiuttimet, jotka saat myös lauteiden alle.

Otathan huomioon, että akustiikka on riippuvainen seinämateriaalin paksuudesta, muodosta ja mallista. Mikä ihana tapa rentoutua: lojua saunassa kaikessa rauhassa, ja kuunnella lempimusiikkia puhelimen, tabletin tai tietokoneen tiedostoista!

Vedenkestävä kaiutin terassilla

Ensiluokkaisen venekaiuttimen saa jo alle 200 eurolla. Vedenkestäviä venekaiuttimia on saatavilla aivan pieniä, mitkä on kätevä sijoittaa ahtaaseenkin veneeseen, mutta tietenkin löytyy myös isompia. Iso kotelo ei tarkoita automaattisesti parempaa äänenlaatua veneolosuhteissa.

Akustinen suunnittelu on se, mikä ratkaisee. Laadukas venekaiutin toistaa äänen kauniisti kaikkia basson vivahteita unohtamatta – jopa veneen taustamelun yli. Langattomat venekaiuttimet toimivat yleensä sekä akulla että verkkovirralla.

Vedenkestävä kaiutin veneessä

Ensiluokkaisen venekaiuttimen saa jo alle 200 eurolla. Vedenkestäviä venekaiuttimia on saatavilla aivan pieniä, mitkä on kätevä sijoittaa ahtaaseenkin veneeseen, mutta tietenkin löytyy myös isompia. Iso kotelo ei tarkoita automaattisesti parempaa äänenlaatua veneolosuhteissa. Akustinen suunnittelu on se, mikä ratkaisee.

Laadukas venekaiutin toistaa äänen kauniisti kaikkia basson vivahteita unohtamatta – jopa veneen taustamelun yli. Langattomat venekaiuttimet toimivat yleensä sekä akulla että verkkovirralla.

Vedenkestävä kaiutin rannalla

Rannalle haluat todennäköisesti mahdollisimman pienen ja kevyen kaiuttimen. Kaiuttimen tulisi olla myös vesitiivis ja mahdollisimman pitkällä akulla varustettu. Noin 180 eurolla voi olettaa saavansa jopa 20 tunnin akun ja kaiutinpuhelinominaisuuden.

Kaiutinpuhelimeen vastataan yhdellä painalluksella; kohinaa ja kaikua vaimentava ominaisuus mahdollistaa mukavan rupattelutuokion kesken musiikin kuuntelun ja chillailun. Tällä hinnalla musiikin toistokin on jo aika tasokasta. Vedenkestävän kaiuttimen saa tavarataloista halvimmillaan noin 20 eurolla, mutta äänentoisto on tällöin aika yksiulotteinen.

Mitä on hyvä tietää, ennen kuin ostan vedenkestävän kaiuttimen?

Kun olet kaiutinostoksilla, mieti ensin, haluatko helposti mukaan otettavan kaiuttimen (paino alle kilon), vai suhteellisen pysyvästi paikalleen jäävän. Hyvästä äänentoistosta ja pitkästä akusta saa varautua maksamaan yli 100 euroa.

Saunaan ja veneeseen käyvät yleensä samat mallit, mutta saunatiloissa pitää ottaa huomioon myös kuumuus, venetiloissa taas kuuluvuus taustamelun yli.

Terassille valitun kaiuttimen pitää kestää pakkasia ja uv-säteilyä, mutta koko tai paino ei välttämättä ole ongelma. Isompi koko tarkoittaa lähes aina parempaa äänentoistoa ja lisätehoja, eli herkempää kaiutinta, parempaa bassotoiston voimakkuutta (ulkotiloissa bassotoiston on oltava voimakkaampi) ja parempaa äänenvoimakkuutta.

Ulkokaiuttimen saa halvimmillaan satasella, mutta hyvät maksavat jo yli 700 euroa.

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter

Saatat pitää myös näistä: