Parhaat urheilukuulokkeet vertailussa 2023

Urheilukuulokkeet vertailussa

Meidän suosituimmat tuotteemme

Voiko kukaan treenata ilman musiikkia? Eikö käy pidemmän päälle tylsäksi kuunnella vain omaa puuskutustaan ja hiljaisuutta? Kun itse saa valita itselleen tsemppibiisit, treenaaminenkin sujuu paljon paremmin. 

Onneksi urheilukuulokkeet ovat kehittyneet hurjasti viime vuosina ja mikä parasta, ne ovat nykyään langattomia, joten ei enää heiluvia ja häiritseviä johtoja! 

Koska jokaisella on erilaiset vaatimukset, osa kuulokkeiden ominaisuuksista ei ole kaikille yhtä tärkeää. Olemme koonneet tähän artikkeliin muutamia urheilukuulokkeita vertailuun, jotta voit valita itsellesi sopivimmat. 

Näitä kuulokkeita me suosittelemme

Langattomilla JBL LIVE FREE NC+ -in-ear-kuulokkeiden avulla voit nauttia JBL Signature Sound -äänenlaadusta vaikka olisit hieman meluisissakin paikoissa. 

Kuulokkeet toistavat voimakasta musiikkia ja poistaa taustamelua juuri sen verran kuin haluat. Bluetooth 5.1 takaa hyvän yhteyden ja Dual Connect with Sync -teknologialla laitteen yhdistäminen pariksi onnistuu heti avatuasi kotelon.


LIVE FREE NC+ -kuulokkeet tarjoavat loistavaa äänentoistoa ilman mitään häiritseviä johtoja. Bluetooth 5.1:n ansiosta yhteys laitteeseesi on vakaa. 


Kuulokkeet päästävät kuitenkin tarpeelliset taustaäänet sisään, jotta varmasti kuulet esimerkiksi lähestyvät autot liikenteessä tai lentoaseman kuulutukset.

TalkThru-teknologia tiputtaa musiikin äänenvoimakkuuden matalaksi, jotta voit samanaikaisesti puhua ystäviesi kanssa ja kuunnella musiikkia.

JBL LIVE FREE NC+ kestää jopa 7 tuntia sekä 2 täydennystä latauskotelon kanssa, yhteensä 21 tuntia akkukestoa. Ja mikä parasta, kuulokkeilla on IPX7-hien- ja -vedenkestävyys, jonka ansiosta voit käyttää niitä kovemmassakin treenissä tai sateessa. 

Kiitämme:

Moitimme:

Sorry, no prices available at this time.

Täysin langattomat Jabra Elite Active 75t -kuulokkeet ovat miellyttävät käytössä, olitpa sitten lenkillä tai salilla. Kuulokkeet ovat kompaktin kokoiset ja niiden istuvuus korviin on miellyttävää, joten sinä voit vain keskittyä musiikin kuunteluun tai puheluihin. Äänenlaatu kuulokkeissa on loistava ja ääniavustajan kanssa kommunikointi sujuu vaivattomasti. 

Ei enää häiritseviä johtoja, voit liikkua ilman ylimääräisiä häiriötekijöitä ja vain nauttia liikkumisesta. Jabra Elite Active 75t -kuulokkeissa on laadukas äänentoisto ja ne voivat muodostaa laiteparin jopa kahdeksan laitteen kanssa.  


Yhdellä latauksella saat jopa 7,5 tuntia kuunteluaikaa, lisäksi akku myös latautuu nopeasti. Voit yhdistää kuulokkeet Alexa-, Siri- tai Google Now -ääniavustajaan ja saat vaikkapa säätiedot, paikallisten tapahtumien infot tai saapuneet viestisi ääneen luettuna suoraan kuulokkeisiin.Jabra Elite Active 75t -kuulokkeilla on IP57-luokitus, joten ne on suojattu pölyä ja roiskuvaa vettä vastaan.

Kiitämme:

Moitimme:

Sorry, no prices available at this time.

Täysin langattomissa Samsung Galaxy Buds Pro -in-ear-kuulokkeissa on mahtavat kaiuttimet, jotka kuulostavat upealta. 

Nämä kaiuttimet mukautuvat automaattisesti keskustelutilaan ja vaihtavat automaattisesti Galaxy-laitteiden välillä. Näillä kuulokkeilla on IPX7-vedenkestävyysluokitus ja ne ovat elegantit, mukavat ja istuvat tukevasti korviin. Lisäksi niiden hallinta on todella helppoa koska säätimet ovat melko yksinkertaiset.

Voit keskittyä musiikin kuunteluun vaikka olisit hieman meluisissakin ympäristöissä. Galaxy Buds Pro -kuulokkeissa on älykkään aktiivinen melunvaimennus, joka pystyy suodattamaan jopa 99 % ulkopuolelta tulevasta metelistä. 

Kun aloitat puhumisen, Galaxy Buds Pro -kuulokkeet siirtyvät automaattisesti keskustelutilaan. Voit siis aloittaa keskustelun ilman että kosket kuulokkeisiin tai että sinun pitäisi ottaa ne pois. Kuulokkeet myös palautuvat edeltäviin asetuksiin automaattisesti.


Galaxy Buds Pro -kuulokkeilla on IPX7-luokitus, joten ne kestävät sekä vettä että hikeä. Lisäksi kuulokkeilla on viiden tunnin akkukesto. 


Kiitämme:

Moitimme:

Apple AirPods -kuulokkeet ovat täysin langattomat ja niissä on huippuluokan äänentoisto sekä melunvaimennus. Mukautettavat kuulokkeet ovat myös miellyttävät käytössä ja pysyvät tukevasti korvissasi. Active Noise Cancellation -melunvaimennuksen ansiosta voit nauttia musiikista ilman ulkoisia häiriötekijöitä. 

Kuulokkeet toimivat erinomaisesti Siri-ääniavustajan kanssa, joten voit käyttää äänikomentoja musiikin toiston hallintaan, äänenvoimakkuuden säätöön, kuulokkeiden akkujen varaustason tsekkaukseen tai vaikkapa tiedustella millainen sää on. 

Voit vastaanottaa ja lopettaa puhelun, hallita musiikinkuuntelua tai vaihdella ANC- ja Transparency-tilojen välillä kuulokkeissa olevan painikkeen avulla. AirPods Pro -kuulokkeet ovat mainio kumppani urheilijoille, sillä ne ovat hien- ja vedenkestävät.


Voit muodostaa laiteparin AirPods Pro -kuulokkeiden iPhone-älypuhelimen kanssa Applen parannellun H1-sirun avulla. Voit myös yhdistää kuulokkeet Bluetooth-yhteydellä muihin laitteisiin.

AirPods Pro -kuulokkeet tuottavat upean äänielämyksen aktiivisen taustamelun vaimennuksen avulla. Tämän ansiosta voit silti kuulla ympäristön äänet. Aktiivinen taustamelun vaimennus vaimentaa ympäröivän maailman, jotta sinä voit keskittyä täysillä niin musiikkiin, podcasteihin kuin puheluihinkin.

AirPods Pro -kuulokkeilla saat jopa 4,5 tuntia kuunteluaikaa yhdellä latauksella. 

Löydä täältä muita iPhone kuulokkeita

Kiitämme:

Moitimme:

Sonyn täysin langattomat WF-1000XM3-kuulokkeet on varustettu HD Noise Cancelling -häiriöääntenestolla, jonka ansiosta kuulet vain musiikin, etkä mitään ylimääräisiä ääniä. 

Voit ohjata kuulokkeita vaivattomasti suoraan kuulokkeisiin sijoitettujen ohjainten avustuksella. Voit myös kommunikoida ääniavustajan kanssa, vastaanottaa puheluita sekä vaihtaa kappaletta ja muuttaa äänenvoimakkuutta.

Sony WF-1000XM3-kuulokkeissa on 360 Reality Audio -ominaisuus, joka mahdollistaa sen, että ne voivat luoda oikean tilaäänen tavallisen stereoäänen sijaan.

Voit ohjata kuulokkeitasi niissä olevilla ohjaustoiminnoilla. Voit muuttaa äänenvoimakkuutta tai äänitilaa, aloittaa tai pysäyttää musiikin toiston, vastata puheluun tai käyttää ääniavustajaa.
Kuulokkeet tarjoavat jopa 6 tuntia soittoaikaa yhdellä latauksella. 

Kiitämme:

Moitimme:

Voit keskittyä urheilusuoritukseesi ja musiikkiin taustameteliä vaimentavilla ja täysin langattomilla Sony WF-SP800N -in-ear-kuulokkeilla. Tukevasti istuvat kuulokkeet pysyvät varmasti paikoillaan rankimmankin urheilusuorituksen aikana. 

WF-SP800N-kuulokkeissa ei ole yhtään kaapelia, joten loistavan äänenlaadun lisäksi saat myös täydellisen liikkeenvapauden. Digitaalinen melunvaimennus torjuu tehokkaasti ympäristön meteliä, joten voit nauttia musiikista myös kävellessäsi liikenteessä ja kuntosalilla ollessasi. 

Sony WF-SP800N-kuulokkeet mahdollistavat jopa 9 tunnin akkukeston latauskotelon avulla melunvaimennuksen ollessa käytössä. WF-SP800N-kuulokkeilla on myös IP55-luokitus, joten ne kestävät niin pölyä kuin roiskeitakin. Ongelmaksi ei muodostu edes pieni vesisade tai hikikään. 


Kiitämme:

Moitimme:

Amazfit PowerBuds Dynamic Black E1965OV1N kuulokkeet tarjoavat erinomaisen istuvuuden, huikean äänimaailman sekä erilaisia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua harjoittelemaan turvallisesti. 

Korvan sisäisellä PPG-sykesensorilla varustettu Amazfit Powerbuds seuraa sykettäsi harjoituksen aikana, jotta pysyt ajan tasalla harjoituksen tilasta ja ilmoittaa sinulle sykkeesi ylittäessä varoitusarvon, joten harjoittelusi on turvallisempaa ja tehokkaampaa. 

Amazfit PowerBuds Dynamic Black E1965OV1N -kuulokkeiden ainutlaatuiset magneettisesti korvan ympäri kiertyvät sangat parantavat korvanappien lujaa istuvuutta, ja estävät niitä putoamasta rankemmankaan liikunnan aikana. 

Kuulokkeet tarjoavat 8 tuntia toistoaikaa yhdellä latauksella. Amazfit PowerBuds tarjoaa erinomaisen selkeän äänenlaadun puheluille ja musiikille. Motion Beat -tila parantaa bassoefektiä, joten musiikkisi tulee entistä jytkeämmäksi ja tehokkaammaksi.

Lisäksi kumpaakin nappikuuloketta voidaan muokata napautustoiminnoilla. Korvansisäiset anturit mahdollistavat automaattisen musiikin toiston tai lopettamisen, kun asetat nappikuulokkeet päälle tai otat ne pois. Kuulokkeilla on IP55-luokituksen mukainen veden- ja pölykestävyys, joten ne on suojattu pölyltä, sateelta ja hieltä.

Kiitämme:

Moitimme:

Kuinka valita parhaat urheilukuulokkeet?

Erityisesti urheilukuulokkeiden tulee istua hyvin korvaan, sillä kuulokkeiden tulee pysyä menossa mukana vaikka liikkeet olisivatkin nopeita ja äkkinäisiä. Kotona tai toimistolla ollessa istuvuusvaatimukset eivät ole yhtä tiukat. 

Toisissa urheilukuulokkeissa on erilliset siivekkeet, jotka pitävät napit tiukasti korvilla vaikka kovemmassakin liikkeessä. Oikeastaan pitää vain kokeilla erilaisia malleja, sillä on olemassa niin paljon erilaisia ja erikokoisia korvia. Korvan sisälle asetettavien in-ear-nappikuulokkeiden mukana tulee usein myös erilaisia vaihtopäitä.

Hienkestävät urheilukuulokkeet ovat varma valinta jokaiseen lajiin. Erityisesti urheiluun suunnitellut kuulokkeet sietävät hikeä, roiskeita ja jopa sadetta, joten lenkkeillä voi vaikka sadekuuro yllättäisikin. 

Urheilukäyttöön suunnitellut kuulokkeet myös pysyvät korvassa tukevasti kovassakin vauhdissa, eikä tarvitse sen vuoksi hidastaa vauhtia. 

Kannattaa myös tutustua Bluetooth-urheilukuulokkeisiin. Vaikka ne eivät välttämättä olisikaan juuri urheilukäyttöön suunniteltuja, Bluetooth urheilukuulokkeet ovat niin käytännölliset, että ne sopivat myös salille ja muuhunkin urheiluun. 

Langattomat urheilukuulokkeet ovat aina akkukäyttöisiä, joten yksi tärkeä ominaisuus hyviä urheilukuulokkeita valitessa onkin akunkesto. Akunkesto voi vaihdella eri kuulokkeiden välillä suurestikin, joten ennen ostopäätöstä kannattaa selvittää juuri tämä asia. 

On syytä siis valita mahdollisimman pitkäkestoisella akulla varustetut kuulokkeet, jos et halua ladata kuulokkeitasi monta kertaa viikossa. Täysin langattomissa True Wireless -kuulokkeissa akun kesto saattaa olla hieman lyhyempi johtuen niiden todella pienestä ja kompaktista koosta. 

Ääni ja äänenlaatu ovat myös miettimisen arvoisia asioita. Toki hieman hintavimmissa kuulokkeissa äänenlaatu on parempi, mutta jokainen tekee valintansa itse sen suhteen, mikä ominaisuus menee muiden edelle.

Äänenlaadun lisäksi on syytä tarkistaa, että kuulokkeissa on hyvä Bluetooth-yhteys, sillä muuten liikkuessa yhteys saattaa katkeilla ikävästi. 

Mikäli enimmäkseen urheilet kaupungissa liikenteen seassa, on syytä jo ihan oman turvallisuuden vuoksi katsella kuulokkeita, jotka eivät aivan täysin sulje pois ulkopuolisia ääniä. Jos taas liikut enemmän luonnossa tai käyt paljon salilla, ulkopuolisten äänien poissulkeminen ei ole niin suuressa osassa. 

Urheiluun tarkoitettujen kuulokkeiden on hyvä olla myös hien ja kosteuden kestäviä. Kannattaakin tarkistaa, että tämä ominaisuus löytyy kuulokkeista, sillä jonkinlainen kosteudensieto on ykkösvaatimus, mikäli aiot liikkua kun käytät kuulokkeita.  

Hyvät urheilukuulokkeet ovatkin painonsa arvoiset kultaa. 

Jaa tämä artikkeli

Saatat pitää myös näistä:

Päivän parhaat alennetut kuulokkeet juuri sinulle

Etsimme kaikkien Hintaoppaan kauppojen ja tuotteiden joukosta automaattisesti ne, joiden hinta on juuri nyt poikkeuksellisen edullinen.