Vuoden 2023 Parhaat JBL langattomat nappikuulokkeet vertailussa

JBL nappikuulokkeet

Meidän suosituimmat tuotteemme

JBL-kuulokkeiden valikoima laajenee koko ajan ja tarjontaa löytyykin halvoista kympin nappikuulokkeista aina huippulaadukkaisiin kuulokkeisiin. Löytyy niin langallisia kuin langattomiakin kuulokkeita, JBL tarjoaa jokaiselle jotakin riippumatta millainen budjettisi on tai minkälainen elämäntyylisi on.  

Tarvitsetpa kuulokkeita mihin tahansa tilanteeseen – urheiluun, vapaa-aikaan tai matkustamiseen, JBL-kuulokkeet ovat aina sopivat. JBL-brändillä on vuosikymmenien kokemus äänentoistotekniikan parissa, ja näissä kuulokkeissa yhdistyy näyttävä muotoilu sekä kestävä laatu, joten ne ovatkin pysyneet vuodesta toiseen musiikinkuuntelijoiden kestosuosikkeina. 

JBL-kuulokkeet ovat varma valinta joka tilanteeseen. Matkusteluun, työskentelyyn ja treenaamiseen, you name it. Voit kuunnella musiikkia ja treenata vapaasti ilman että kietoudut johtoihin. 

Bluetooth-kuulokkeet antavat vapautta matkusteluun langattomuudellaan. Ja kun akunkestokin on huippuluokkaa, JBL-kuulokkeet eivät hyydy pitkälläkään lennolla. 

JBL-vastamelukuulokkeet ovat ihan ykkösvalinta vaikkapa hälyiseen avokonttoriin taikka ihan puhtaasti musiikin fiilistelyyn. Kun todella kuulet kaikki nyanssit, musiikki kuulostaa paljon paremmalta. 

Jos todella haluat keskittyä musiikkiin tai puhelinkeskusteluun, vastamelukuulokkeet ovat korvaamattomassa roolissa estäen aktiivisella melunvaimennuksellaan ympäristön häiritsevät äänet. Tämä häiritsevien äänten vaimennus ja JBL-kuulokkeiden huippulaatuinen äänentoisto takaavat, että kuuntelukokemuksesi nousee ihan uusiin sfääreihin. 

Olemme testanneet puolestasi erilaisia JBL:n kuulokkeita, jotta sinun on helpompi valita itsellesi täydelliset kuulokkeet omaan tarpeeseesi. 

Näitä JBL nappikuulokkeita me suosittelemme

Sorry, no prices available at this time.

JBL-kuulokkeet tarjoavat huippuäänenlaadun ilman ainuttakaan kaapelia tarjoten samalla tunteen aidosta liikkumisen vapaudesta. Kuulokkeet tarjoavat selkeän, dynaamisen ja säröttömän äänen jopa korkeilla äänenvoimakkuuksilla. Saat siis aina huipputasoisen äänentoiston.Kuulokkeet päästävät ympäristön äänet läpi, joten kuulet liikenteen äänet, etkä ole vaarassa jäädä auton alle. TalkThru-teknologia laskee äänenvoimakkuuden, jotta voit puhua kaverille ilman että pitää ottaa kuulokkeita pois. Mukana tulee ergonomisia silikonisovittimia ja Freebit-osia kolmessa eri koossa. Niiden ansiosta kuulokkeet eivät paina korviasi, vaan istuvat tukevasti ja miellyttävästi. Kuulokkeet kestävät myös hyvin vettä ja hikeä, joten ne ovat erinomaiset. Bluetooth 5.0 -yhteyden ansiosta voit liittää kuulokkeet haluamaasi laitteeseen, vastaanottaa saapuvia puheluita tai kommunikoida ääniavustajan kanssa. JBL Reflect Flow tarjoaa jopa 10 tuntia käyttöaikaa.  

Kiitämme:

Moitimme:

Sorry, no prices available at this time.

Täysin langattomat JBL Under Armour Rock X -in-ear-kuulokkeet tarjoavat mahtavan kuuntelukokemuksen kiitos passiivisen melunsuodatuksen ja Bionic Hearing -ominaisuuden, joka yhdistää TalkThru- ja Ambient Aware -tilat. Puhelut ovat selkeitä kaksoismikrofonien ja tyköistuvan muotoilun takaavien Sport Flex Fit -korvasovittimien ansiosta. 

Kuulokkeissa on myös 50 tunnin akkukesto latauskotelon kanssa. Nämä täysin langattomat kuulokkeet tarjoavat ensiluokkaisen kuuntelukokemuksen ilman häiritseviä johtoja.
 


Kuulokkeet käyttävät TalkThru– ja AmbientAware-tiloja, joiden avulla voit huomioida ympäristösi paremmin. TalkThru-tila hiljentää musiikin ja käyttää puheoptimointia, joten puhelut sujuvat helposti. AmbientAware-tila lisää taustaäänien voimakkuutta, jotta turvallisuutesi paranee liikenteessä. Kuulokkeissa on IPX7-luokiteltu veden- ja hienkestävyys, jonka ansiosta voit huoletta käyttää niitä vaikka lenkkeilisit sateessakin. Kuulokkeiden akut tarjoavat 10 tunnin akkukeston musiikille ja puheluille. Kiitos kaksoismikrofonien sekä tuulensuojaus- ja Dual Beamforming -teknologioiden, puhelusi ovat äänenlaadullisesti erittäin selkeät. 

Kiitämme:

Moitimme:

Sorry, no prices available at this time.

Langattomilla JBL Live Free NC+ -in-ear-kuulokkeilla voit nauttia JBL Signature Sound -äänenlaadusta täysin langattomasti vaikka olisit vähän meluisammassakin paikassa. 

Nämä kuulokkeet ovat varsin kompaktinkokoiset ja ne toistavat musiikkia upeasti poistaen taustamelua juuri sen verran kuin haluat. Bluetooth 5.1 takaa hyvän yhteyden ja Dual Connect with Sync -teknologialla laitteen yhdistäminen pariksi onnistuu heti kotelon avattuasi. JBL Live Free NC+ – bluetooth nappikuulokkeet päästävät taustaääniä sisään jotta varmasti kuulet esimerkiksi liikenteen, lentoaseman kuulutukset tai vaikka tilauksesi valmistumisen kahvilassa. Nerokas TalkThru-teknologia pudottaa musiikin äänenvoimakkuuden matalaksi, jotta voit puhua ystäviesi kanssa ja kuunnella musiikkia samanaikaisesti.Kuulokkeissa on näppärä ääniavustaja, joten voit tarkistaa bussisi lähtöajan, luetuttaa viestisi ääneen tai vaihtaa soittolistaa. Valitse vain Google Assistant tai Amazon Alexa My JBL Headphones -sovelluksesta ja saat tarvitsemasi tiedon koskettamalla kuuloketta.

JBL Live Free NC+ -kuulokkeet ovat IPX7-hien- ja -vedenkestävyysluokitellut, joten voit käyttää niitä vaikkapa urheillessa tai sateessa kävellessä.

Kiitämme:

Moitimme:

Sorry, no prices available at this time.

Täysin langattomat JBL Tour Pro+ -in-ear-kuulokkeet tarjoavat huikeaa äänentoistoa ilman rajoittavaa kaapelia. Voit nauttia kristallinkirkkaasta musiikista missä tahansa adaptiivisen melunvaimennuksen sekä Smart Ambient -ominaisuuden avulla. 


Voit mukauttaa melunvaimennuksen tehon haluamallesi tasolle JBL Headphones -mobiilisovelluksen avulla. 6,8 mm grafeenielementit sekä korkearesoluutioinen ääni takaavat, että äänenlaatu on selkeä, dynaaminen ja särötön myös korkeilla äänenvoimakkuuksilla ja tehoilla.


Kolmen mikrofonin järjestelmän ansiosta saat nauttia äärimmäisen selkeistä puheluista meluisissakin ympäristöissä. Tämän takaa kaksi ulkoista Beamforming-mikrofonia sekä yksi tuulen kohinaa ja muita häiriötekijöitä suodattava mikrofoni.


Kuulokkeissa riittää virtaa yhdellä latauksella jopa kuudeksi tunniksi, tai kahdeksaksi tunniksi ilman adaptiivista melunvaimennusta. Latauskotelo tarjoaa jopa kolme täyttä latauskertaa, ja pidentää näin kokonaisakkukeston jopa 32 tuntiin. Akun lataat täyteen ainoastaan kahdessa tunnissa, ja pikalatauksen ansiosta saat tunnin kuunteluaikaa vain muutaman minuutin latauksella.

Kiitämme:

Moitimme:

Sorry, no prices available at this time.

Näiden kuulokkeiden avulla voit uppoutua täysin omaan maailmaasi. Miksi enää murehtia johdoista musiikkia kuunnellessa tai puheluita vastaanottaessa. 

JBL TUNE 115TWS -kuulokkeet ovat aidosti langattomat ja ne on varustettu syvällä ja tehokkaalla JBL Pure Bass -äänellä. Dual Connect -ominaisuus mahdollistaa huikeasta stereoäänestä nauttimisen ja molempien kuulokkeiden käyttämisen puhelun aikana.

Halutessasi voit käyttää kuitenkin vain yhtä kuuloketta ja pitää toista sillä välin latauksessa latauskotelossa. 

Latauskotelon kanssa yhteensä jopa 21 tunnin akunkesto ja erinomainen käyttömukavuus varmistavat, että saat nauttia upeasta äänentoistosta vaikka koko päivän. Jos reaalimaailma houkuttelee, voit yhdellä napautuksella vastaanottaa puhelun tai aktivoida puhelimesi puheassistentin kuulokkeiden kautta. 

Täysin langattomat JBL Tune115TWS -in-ear-kuulokkeet tarjoavat samaan aikaan niin täydellisen liikkumavapauden kuin todella korkealaatuisen äänentoiston. Kuulokkeiden akku tarjoaa 6 tuntia kuuntelu- ja puheaikaa yhdellä latauksella. 

Kiitämme:

Moitimme:

Sorry, no prices available at this time.

Kiitämme:

Moitimme:

Tehosta treeniäsi JBL Endurance Peak II -urheilunappikuulokkeilla ja nauti ytimekkäästä JBL Pure Bass -äänestä, mukavasta istuvuudesta ja erinomaisesta yhdistettävyydestä. Kuulokkeiden käyttömukavuus on Powerhook-rakenteen johdosta ihan omaa luokkaansa, taaten ergonomisen istuvuuden ja varmistaen helpon ohjattavuuden. 

Korvasankaa voi muotoilla koon ja muodon puolesta itselle sopivaksi. Näppärillä kosketusohjaimilla voi muun muassa soittaa hands-free-puheluita, aktivoida ääniavustajan ja säätää äänenvoimakkuutta. Täyteen ladatut kuulokkeet tarjoavat motivaatiota kohottavaa äänentoistoa jopa kuuden tunnin ajaksi, ja suojaava latauskotelo tuo lisävirtaa 24 tunnin edestä. 

Ja mikä parasta, Endurance Peak II -kuulokkeet ovat lisäksi hien- ja vedenkestävät, joten voit treenata vaikka sää olisi mikä hyvänsä. 

Sorry, no prices available at this time.

Kiitämme:

Moitimme:

Aidosti langattomat JBL Reflect Mini NC -in-ear- bluetooth urheilukuulokkeet ovat täydellinen valinta urheilulliselle elämäntavalle. 

Aktiivinen melunvaimennus mahdollistaa täysin oman tilan treenaamisen tueksi ja älykäs ympäristön äänitila Smart Ambient mahdollistaa, että pysyt tietoisena ympäristöstäsi ja voit jutella ystäviesi kanssa. 

Tuttu JBL-äänenlaatu saa musiikin kuulostamaan huikealta niin ulkona kuin sisälläkin ja antaa uutta puhtia liikuntasuorituksiin. Yhteensä jopa 21 tunnin akunkesto varmistaa, ettei musiikki ihan heti lopu kesken.

On todella turhauttavaa, mikäli kuulokkeet eivät istu hyvin tai ne putoavat korvista kesken urheilusuorituksen tai juoksulenkin. Eipä hätää, evämallisten pidikkeiden ansiosta Reflect Mini NC -kuulokkeet pysyvät korvissa varmasti ja miellyttävästi. 

Molemmat kuulokenapit muodostavat yhteyden automaattisesti ja itsenäisesti älypuhelimeesi tai tablettiisi, joten voit käyttää kuulokkeita myös erikseen. Voit puhua puheluita, säätää äänenvoimakkuutta ja käyttää puheavustajaa kummassa korvassa tahansa, jotta voit pysyä liikkeessä ja pitää vauhtia yllä.

 Koska kuulokkeet ovat hiki- ja vesitiiviit, voit treenata niin kovaa kuin vain suinkin haluat, myös sateella. Kuulokkeiden heijastava JBL-logo tuo näkyvyyttä iltapimeällä.

Google-avustaja ja Amazon Alexa ovat vain äänikomennon päässä, kiitos sisäänrakennetun tekoälyn.

Miksi valita JBL nappikuulokkeet?

JBL nappikuulokkeiden avulla vapaudut häiritsevästä taustahälystä ja voit kuunnella musiikkia ja puheluja langattomasti ensiluokkaisella äänellä ja nauttia pitkästä akunkestosta uusimman tekniikan avulla.

JBL nappikuulokkeet sopivat täydellisesti niin aktiivisen kuin rennompaankin elämäntyyliin. Ne ovat täydellisen tyylikkäät, treenasitpa sitten salilla tai maratonia varten. Tai vaikka vain nauttisit musiikista tai podcasteista rennosti omalla sohvalla. 

Jaa tämä artikkeli

Saatat pitää myös näistä: