Parhaat kuulokkeet salille

Kuulokkeet salille

Meidän suosituimmat tuotteemme

Tässä artikkelissa autamme sinua löytämään parhaat mahdolliset bluetooth-kuulokkeet salille. Tiedämme kuinka tärkeä treenivaruste langattomat kuulokkeet ovat ja haluammekin, että löydät parhaan mahdollisen vaihtoehdon juuri sinun treeneihisi.

Kuulokkeet kuuluvat nykypäivänä salilla käymistä harrastavan henkilön perusvarustukseen. Vaikka usein kuntosaleilla soiva yleinen musiikki on valittu juuri salitreeniä ajatellen, voivat tasainen jumputus tai tylsän kuuloiset biisit käydä melko nopeasti hermoille – saati jos kyseessä on hitmix-tyylinen geneerinen saliradio.

Ei siis mikään ihme, että treeniä boostaava kuuntelun kohde halutaan valita itse, oli sitten kyse musiikista, podcasteista tai äänikirjoista.

Näitä kuulokkeita me suosittelemme

Täysin langattomat Jabra Elite 75t -kuulokkeet ovat kompaktit ja tukevat kuulokkeet, jotka tuottavat kristallinkirkkaan äänen. Näissä kuulokkeissa on korkealaatuiset sisäänrakennetut mikrofonit sekä riittoisa ladattava akku, joka tarjoaa jopa 7,5 käyttötuntia, ja lisäksi kätevä latauskotelo, joka tarjoaa tarvittaessa jopa 28 ylimääräistä käyttötuntia.

Kiitämme:

Moitimme:

Täysin langattomat Sony WF-SP800N -in-ear-kuulokkeet mahdollistavat musiikista nauttimisen meluisissakin ympäristöissä.

Digitaalisen taustamelun vaimennuksen ansiosta saat keskittymisrauhaa missä ikinä liikutkin, sekä hyvin pitävä muotoilu pehmustetulla kaarella takaa, että kuulokkeet eivät tipu korvistasi kovemmassakaan vauhdissa.

Kiitämme:

Moitimme:

Täysin langattomat Apple AirPods Pro -kuulokkeet ovat täynnä huipputeknologiaa. Tämä tuote sisältää kaksi mikrofonia, jotka poistavat uskomattoman tehokkaasti ympäröivän melun. Toinen mikrofoni osoittaa kuulokkeista ulospäin ja kuuntelee ympäröiviä ääniä, kun taas toinen mikrofoni osoittaa kuulokkeiden sisäpuolelle ja luo vastamelua, joka vaimentaa ympäröivän äänen.

Kiitämme:

Moitimme:

Plantronics BackBeat Fit 500 BT -on-ear -kuulokkeet tarjoavat rikkaan äänentoiston ilman liikkumista rajoittavia johtoja.

Kiitämme:

Moitimme:

Kevyet ja sirot Aftershokz Aeropex -luujohdekuulokkeet tuovat täysin uudella suunnittelullaan uskomattoman tarkan ja korkealaatuisen äänen entistä vähäisemmällä värinällä. PremiumPitch 2.9+ -teknologialla saavutetaan dynaamiset bassot ja hyvä äänenvoimakkuus, jonka myötä ensiluokkainen äänenlaatu on taattu.

Kiitämme:

Moitimme:

Mihin tulisi kiinnittää huomiota valitessasi kuulokkeet salille?

Äänenlaatu – Bluetooth nappikuulokkeet vs -korvan yli kuulokkeet

Bluetooth nappikuulokkeet ovat urheilessa usein parempi vaihtoehto sekä mukavuuden, että koon kannalta. Nappikuulokkeet eivät kuitenkaan pärjää äänenlaadussa korvan yli tuleville kuulokkeille. Jos arvostat äänenlaatua mukavuuden yli, on korvan yli tulevat kuulokkeet sinulle parempi vaihtoehto saliharjoitteluun.

Äänenlaadussa kannattaa myös miettiä sitä, missä harjoittelet. Jos harjoittelu tapahtuu sisällä, äänekkäässä kuntosalissa, voi melua vähentävät tai kokonaan poistavat kuulokkeet olla sinulle paras vaihtoehto. Jos kuitenkin käytät kuulokkeita ulkona liikenteen keskellä juostessa, tulee sinun kuulla autojen torvet ja muut tärkeät varoääneet.

Miten hyvin kuulokkeet istuvat juuri sinulle

Äänenlaadulla ei ole mitään merkitystä, jos kuulokkeet eivät istu sinulle. Etenkin halvoissa malleissa säätövara on hyvin minimaalinen. Kalleimmissa kuulokkeissa on useimmiten mahdollisuus säätää kuulokkeet juuri sinulle sopivaksi. Mikään ei ole rasittavampaa kesken lenkkeilyn, kuin jatkuvasti asettaa kuulokkeet takaisin korvaan.

Huomioi myös, jos käytät silmälaseja kuin harjoittelet. Etenkään kaikki korvan yli tulevat kuulokkeet eivät istu hyvin, jos käytät silmälaseja kuin harjoittelet.

Miten pitkään akku kestää ladattuna

Langattomien kuulokkeiden miinus langallisiin verrattuna on se, että ne tulee ladata. Jos harjoittelet useita tunteja, pitää akun kestää harjoittelun ajan. Samoin jos käytät kuulokkeita pitkin päivää, tulee akun kestää useita tunteja. Et halua, että akku loppuu jo ennen salille menemistä.

Akunkesto kannattaa siis tarkistaa ennen ostopäätöksen tekemistä. Huomioi myös miten helppo kuulokkeeet on ladata. USB porttia käyttävät piuhat ovat varmasti tänä päivänä se kätevin vaihtoehto.

Kuulokkeiden hien- ja vedenkestävyys

Otatpa alkulämmön salilla juoksumatolla tai kuntopyörässä, todennäköisesti päädyt hikoilemaan jo heti kättelyssä ennen varsinaisen saliharjoittelun aloittamista. Siksi on tärkeää, että bluetooth kuulokkeet salille on valittu huomioiden tämä asia. Hienkestävyys on minimivaatimus. Mikäli kuulokkeet ovat kokonaan vedenkestävät, voi niitä käyttää esimerkiksi uidessa.

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter

Saatat pitää myös näistä: