Yrittäjien TOP 4 parhaat kuulokkeet

Kuulokkeet yrittäjille

Oletpa sitten pitkällä lennolla työmatkalla tai istutko työpaikallasi meluisessa avokonttorissa, kuulokkeet voivat olla pelastusköytesi. Oikeiden kuulokkeiden löytäminen työpaikalle edellyttää puhelun laadun, Bluetooth-toiminnon ja ylipäätään lohdutuksen huomioon ottamista. Näissä yrityskuulokkeissa on kaikki nämä ja lisäksi loistava äänenlaatu sekä akunkesto.

Yrittäjille on tarjolla paljon upeita kuulokkeita, mutta ennen kuin ryntäät ostoksille, kannattaa harkita millainen tarve niille on. Eli tarvitsetko kuulokkeet etätyöhön vai jotain, jolla toimiston ylimääräisen hälinän saa suljettua ulkopuolelle. Langattomia kuulokkeita voidaan käyttää myös kadulla matkalla tapaamiseen, jolloin puhelun selkeys paranee. 

Kuulokkeiden design

Ensimmäiseksi tulee huomioida, haluatko korvaan asennettavan, puoliavoimen vai korvakuppimallin. In-ear-malleja, joita kutsutaan myös nappikuulokkeiksi, voidaan käyttää esimerkiksi musiikkiin sekä tallennettujen tiedostojen kuunteluun. Nämä ovat ihanteellisia ympäristöihin, joissa on paljon kilpailevia ääniä. Lisäksi ne ovat hyvä ratkaisu muistiinpanojen tekemiseen luennon tai kokouksen jälkeen, koska kuulokkeiden avulla voit keskittyä ääneen paremmin. Tai käydä rauhassa läpi erilaiset rahoitusvaihtoehdot yrittäjille

In-ear-kuulokkeiden haittapuolena on, että ne voivat siirtää liikaa äänenvoimakkuutta suoraan korvaan, mikä aiheuttaa ajan myötä kuulon heikkenemistä. Siksi usein suositellaan in-ear-kuulokkeiden käytön rajoittamista ja äänenvoimakkuuden tarkkailua. On myös suositeltavaa, että laitteen äänenvoimakkuutta vähennetään kokonaan ennen kuulokkeiden asettamista, voit lisätä äänenvoimakkuutta tarpeen mukaan kun ne ovat korvissasi.

Puoliavoimet kuulokkeet menevät korvan yli, mutta eivät ole täysin kiinni. Tämän vuoksi ne ovat sopivat toimistoon, eivätkä ne kuumene yhtä paljon kuin täysin suljetut korvakupit. Täysin suljetut kuulokkeet estävät hyvin ulkopuolisen melun, mutta koska ne sopivat tiukasti, ne voivat lämmetä ja tuntua epämukavilta. 

Melun vähentäminen

Melunvaimennus voi vähentää ympäristö- ja taustameluja, jolloin voit keskittyä työhön. Nämä ovat hyviä matkoilla, koska niiden ansiosta voit saapua kokoukseesi levänneenä. Tällaiset kuulokkeet voivat olla myös hyvät silloin kun pidät tauon töistä kuunnellaksesi musiikkia tai elokuvaa.

Melua vaimentavien kuulokkeiden ei tarvitse olla suljettuja, sillä äänen ja taajuuden vaimennus tehdään elektronisesti. Kuitenkin ulkopuoliselta melulta suljetut mallit ovat tehokkaampia. On myös korvanappityylisiä malleja, jotka sulkevat kokonaan ulkomaailman, sillä ne puristuvat korvaan kuin korvatulpat. Laadukkaiden kuulokkeiden ansiosta työnteko hälyisissä toimistoissa helpottuu. 

Top 4 kuulokkeet yrittäjälle

Bose QuietComfort SE

Näiden kuulokkeiden vastamelutoiminto on huippuluokkaa. Häiriötön tila luodaan korvakuppeihin sijoitettujen mikrofonien avulla, jotka analysoivat koko ajan ympäristön ääniä tuottaen niille vastakkaisen signaalin. Bose QuietComfort kuulokkeet ovat myös käyttömukavuudeltaan parasta A-luokkaa. Korvakuppien pehmusteet ovat ylelliset ja saumattomat ja sanka on lähes huomaamattoman kevyt päässä. Nämä kuulokkeet tarjoavat yrittäjälle rauhallisen ja miellyttävän kokemuksen. 

Bose QuietComfort kuulokkeet eivät ole vaatimattomat. Niiden lukuisat yksityiskohdat ja laatu tekevät niistä täydelliset työympäristöön – erityisesti meluisaan avokonttoriin. Näiden avulla yrittäjä saa nauttia täydellisen selkeästä äänestä joka näin siivittää työpäivän loppuun. 

 • Paino 240 g
 • Akunkesto 24 tuntia
 • Aware läpikuuluvuustila
 • Loistava melunvaimennus

Sony WH-1000XM5

Sonyn langattomat kuulokkeet lupaavat parhaan puhelulaadun vastamelutoiminnon ollessa käytössä. Sony Precise Voice Pickup -teknologia hyödyntää neljää äänikeilanmuodostavaa mikrofonia sekä tekoälyyn pohjautuvaa melunvaimennusalgoritmia, joiden avulla äänesi eristetään ympäristön melusta. Uudistetun rakenteen ansiosta tuulen aiheuttama kohina vaimentuu puheluiden aikana. Kevyet ja tarkat ajurit parantavat korkeiden taajuuksien herkkyyttä luonnollisemman äänenlaadun takaamiseksi.

 • Paino 247 g
 • Akunkesto 30 tuntia
 • LDAC äänikoodaustekniikka
 • Adaptive Sound Control

Sennheiser Momentum 4

Sennheiserin Active Noise Cancelling -teknologia hyödyntää täysin säädettävää digitaalista ANC-toimintoa, jonka avulla on mahdollista päättää kuinka paljon melua halutaan suodattaa. Kaiken melun poistamalla voit nauttia musiikista ilman häiriöitä meluisissakin ympäristöissä. Transparent Hearing -tilassa ympäristön äänet voidaan päästää läpi ja kuulla ne musiikin lomassa. Pehmeän sangan ja huippulaatuisten korvakuppien ansiosta kuulokkeet tarjoavat loistavan mukavuuden useamman tunnin käytönkin jälkeen.

 • Paino 293 g
 • Akunkesto 60 tuntia
 • Virtuaaliavustajat
 • Intuitiivinen kosketusohjain

Bose QuietComfort Earbuds

Bose QuietComfort Earbuds nappikuulokkeissa on upea CustomTune-äänenkalibrointiteknologia, joka optimoi taustaäänien poistamisen ja äänenlaadun korviin sopiviksi. Mukautetun äänentoiston ansiosta on mahdollista nauttia taustaäänien poistosta, syvästä bassosta ja mukaansatempaavasta äänestä. Kuulokkeet ovat vedenkestävät, koska eihän sitä koskaan tiedä, mihin yrittäjä voi joutua. 

 • Akunkesto 24 tuntia
 • ActiveSense-teknologia
 • CustomTune-äänikalibrointiteknologia

Viimeisimmät artikkelit