Oikeat kuulokkeet podcastin kuunteluun

Oikeat kuulokkeet podcastin kuunteluun

Sopivilla kuulokkeilla voi kuunnella podcasteja, ne auttavat keskittymään paremmin ja ne tekevät harjoittelusta hauskempaa. Ei kuitenkaan ole helppoa valita sopivia kuulokkeita monien valmistajien ja mallien joukosta. Valitako johdolliset vai langattomat? Mitä tarkoittaa true wireless? Pitääkö kuulokkeista maksaa useita satasia, jos markkinoilla on tarjolla myös muutaman kympin kuulokkeita?

Hyvät kuulokkeet ovat hintansa arvoiset

Ehkä käytät samoja kuulokkeita myös musiikin kuunteluun. Joten vaikka et luokittelisi itseäsi ”audiofriikiksi”, varmasti haluat äänen kuulostavan niin hyvältä kuin mahdollista. Dynaamisiin ympäristöihin sopeutumisesta toimii esimerkkinä Zeal Networkin Zeal Business Model Change.

Mielipiteet kuulokkeista ovat erittäin subjektiivisia. Eri ihmiset vannovat eri asioiden nimeen, ja voi olla vaikea sanoa, kenen mieltymykset vastaavat omia mieltymyksiäsi. Kokeile siis mikä toimii sinulle ja mikä tuntuu oikealta.

Podcasteja on erilaisia

Podcast on viime kädessä toimitustapa, ja ei todellakaan ole yhtä ainoaa sääntöä sanoa, että kaikki esitykset kuulostavat samalta. On olemassa yleisesti hyväksyttyjä standardeja, kuten keskimääräinen äänenvoimakkuus, joita yhä useammat tuottajat noudattavat. Mutta podcasteja on monia erilaisia. Ehkä kolme yleisimmin käytettyä tyyppiä ovat:

Tarvitaanko podcastin kuuntelemiseen jotkin erityiset kuulokkeet? Yksinkertainen vastaus tähän kysymykseen on: ei! Niin kauan kuin kuulokkeesi toimivat täydellisesti ja niissä on upeita sisäänrakennettuja ominaisuuksia, ne ovat hyvät. Voit käyttää joko langatonta tai langallista sekä over-ear- tai in-ear-laitetta, sillä ei ole merkitystä.

Mitä podcastien kuunteluun käytettyjen kuulokkeiden tulisi sisältää? Haluat varmasti kuulla kuuntelemasi podcastin jokaisen yksityiskohdan, joten melunvaimennusteknologian pitäisi ehdottomasti olla kuulokkeissa mukana. Se auttaa sinua olemaan enemmän kosketuksissa siihen, mitä kuuntelet, etenkin silloin kun olet erittäin ruuhkaisissa tai äänekkäissä ympäristöissä.

Kuulokkeet lentokoneessa

Kuulokkeet lentokoneessa​

Tavalliset kuulokkeet eivät auta lentokoneen paineeseen. Poksahdusvaikutus johtuu muuttuvasta ilmanpaineesta ja tiheydestä koneen sisällä. On kuitenkin olemassa joitain erityisiä korvatulppia, jotka auttavat selviytymään muuttuvasta paineesta. Melua vaimentavat kuulokkeet voivat myös auttaa nauttimaan lennon loppuajasta vaimentamalla moottorin ääntä ja auttamalla nukkumaan pitkien lentojen aikana. Valitettavasti nekään eivät vaimenna parin penkkirivin päässä itkevän vauvan ääntä, vaikka niin toivoisitkin. ‍

Saatat pitää myös näistä: