Sonos Move

  • Säänkestävä Rakenne: IP56-luokitus takaa kestävyyden erilaisissa olosuhteissa.
  • Ääniohjaus ja Hipaisusohjaus: Helppo ja monipuolinen ohjaus.
  • Trueplay-säätö: Äänen mukautuminen ympäristöön.
  • 10 tunnin akunkesto: Pitkäkestoinen musiikkinautinto.
  • Yhteensopivuus muiden Sonos-tuotteiden kanssa: Luo monipuolinen äänentoistojärjestelmä.

Sonos Move on langaton kaiutin, joka mullistaa käsityksemme siitä, miten ja missä voimme nauttia musiikista. Sen säänkestävä rakenne takaa, että laadukas äänentoisto seuraa sinua niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Sonos Move ei ole vain kaiutin, vaikka sen äänentoisto onkin vaikuttava; se on myös älykäs laite, joka yhdistyy saumattomasti Amazon Alexa- ja Google Assistant -ääniavustajiin. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat helppokäyttöisyyttä ja monipuolisuutta.

Älykäs ja Käyttäjäystävällinen

Sonos Move erottuu edukseen ääniohjauksen ja hipaisusohjauksen ansiosta. Integroidut kaukokenttämikrofonit takaavat, että voit ohjata musiikkia ja saada tietoa äänikomennoin, vaikka olisitkin toisessa huoneessa. Hipaisuohjaus puolestaan tarjoaa lisämukavuutta ja yksityisyydensuojaa, mahdollistaen äänenvoimakkuuden säädön ja kappaleiden vaihdon yksinkertaisilla eleillä. Sonos Move on suunniteltu niin, että se integroituu saumattomasti muihin Sonos-tuotteisiin, kuten Sonos Oneen tai Sonos Playbariin, luoden monipuolisen äänentoistojärjestelmän kotiisi.

Sonos Move on enemmän kuin langaton kaiutin; se on monipuolinen, älykäs ja käyttäjäystävällinen laite, joka sopii niin studiokuulokkeiden ystäville kuin musiikin suurkuluttajillekin.

Saatat pitää myös näistä